MEDIA

Survivor Spoiler 1/6: Ποιος φοβάται τον Σάκη Κατσούλη; Ποιος παίρνει την ασυλία και οι υποψήφιοι

Survivor Spoiler 1/6: Ποιος φοβάται τον Σάκη Κατσούλη; Ποιος παίρνει την ασυλία και οι υποψήφιοι
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler 1/6: Άνω – κάτω και πάλι οι σχέσεις των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Ποιος θα κερδίσει στο δεύτερο και ποιοι θα είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η νέα εβδομάδα στο Survivor ξεκίνησε επεισοδιακά, καθώς το αγώνισμα ασυλίας έβγαλε και πάλι στην επιφάνεια τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους οι παίκτες. Οι δυο ομάδες που έχουν σχηματιστεί στο νησί είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς και πλέον τα «πυρά» προς πάσα κατεύθυνση φεύγουν… κατά ριπάς.

Μετά την επικράτηση της Καρολίνας Καλύβα στο αγώνισμα ασυλίας, από το Συμβούλιο του Νησιού και την ψηφοφορία αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος.

Η Καρολίνα «έδωσε» ως δεύτερο υποψήφιο τον Σάκη και κάπου εκεί άνοιξε και πάλι η συζήτηση για τις διαμάχες που έχουν μεταξύ τους οι παίκτες. Μάλιστα, στο trailer του επεισοδίου της Τρίτης (01.06) βλέπουμε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να υποστηρίζει πως κάποιοι φοβούνται τον Σάκη Κατσούλη, επειδή είναι πολύ δυνατός αγωνιστικά. Ποιοι είναι αυτοί; Θα αποδειχθεί πολύ σύντομα…

Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας θα παιχτούν τα πάντα αναφορικά με την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας. Σύμφωνα με τα spoilers, ο νικητής θα είναι ο Σάκης Κατσούλης κι αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να ανατρέψει τα σχέδια των «Amigos» για να βγάλουν από τη μέση κάποιο μέλος της… οικογένειας.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα από τον Άγιο Δομίνικο, μέσα από την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού θα προκύψει ως υποψήφια προς αποχώρηση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τα τρία μέλη της «οικογένειας» να είναι για πρώτη φορά μαζί στον «τάκο».

Ο Σάκης, όμως, που θα έχει πάρει την ασυλία θα «δώσει» τον Γιώργο Ασημακόπουλο που με βάση τις τάσεις στα polls που διεξάγονται, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει την Τετάρτη. Για αυτό, ωστόσο, είναι ακόμα νωρίς και θα επανέλθουμε τις επόμενες ώρες με νέες πληροφορίες…

«Εισβολή» από την Ελλάδα

Πέρα από το αγωνιστικό και ιντριγκαδόρικο κομμάτι του Survivor, ωστόσο, όπως αποκάλυψε χθες ο Γιώργος Λιανός, πριν το αγώνισμα ασυλίας θα δούμε κάτι διαφορετικό που θα έχει άρωμα... Ελλάδας. Συγκεκριμένα, διάσημα πρόσωπα από την ελληνική showbiz θα παίξουν με τους συμμετέχοντες το παιχνίδι «Πόσο γάτα είσαι».

«Να σας ενημερώσω για κάτι. Αύριο θα έχουμε εκτάκτως τα παιχνίδια της Καραϊβικής. Θα παίξουμε το παιχνίδι «Πόσο γάτα είσαι». Θα έχουμε ζωντανά μέσω σύνδεσης στην Αθήνα αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και του πενταγράμμου», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Και στη συνέχεια ανακοίνωσε ποιοι θα είναι. Συγκεκριμένα, θα δούμε ζωντανά τους Ιωάννα Μαλέσκου, Δούκισσα Νομικού, Στέλιος Ρόκκος, Θέμης Γεωργαντάς, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Στέλιος Κουδουνάρης, Λάουρα Νάργες και Τάσος Τρύφωνος, οι οποίοι θα παίξουν σε ζευγάρια με τους παίκτες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λέκκας στο Newsbomb.gr για σεισμό στην Ελασσόνα: Περιμένουμε κι άλλη δραστηριότητα από το ίδιο ρήγμα