MEDIA

MasterChef spoiler (02/06): Τα λάθη που σφραγίζουν το αποτέλεσμα του τελικού

Master Chef spoiler

MasterChef spoiler (02/06): Ανατροπές στη δεύτερη δοκιμασία του τελικού ανάμεσα στην Μαργαρίτα και τον Διονύση

Μια εβδομάδα μας χωρίζει πλέον από την ανακήρυξη του νικητή του φετινού MasterChef με την Μαργαρίτα και τον Διονύση να δίνουν μάχη «πόντο-πόντο».

Στο σημερινό επεισόδιο, ωστόσο, θα συμβεί κάτι που θα κρίνει πολλά για τον τελικό του MasterChef καθώς γίνεται λόγος για «λάθη που σφραγίζουν τις εξελίξεις».

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ ο Σωτήρης Κοντιζάς βρίσκει μια ολόκληρη σειρά από κόκκαλα ενώ παράλληλα διαπιστώνονται ελλείψεις σε εντάσεις και αλάτι.

«Τέτοια πράγματα έχουν στοιχίσει αποχωρήσεις» ακούγεται να σχολιάζει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μαργαρίτα και Διονύσης θα μονομαχήσουν χρησιμοποιώντας παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα με στόχο το καλύτερο δυνατό πιάτο.

Η τελευταία βαθμολογία, λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή, ανήκει σε έναν σεφ που έχει μπει στο πάνθεον της παγκόσμιας γαστρονομίας, με τέσσερα αστέρια Μισελέν. Οι φιναλίστ θα ζήσουν την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα τρία μοναδικά πιάτα του και στη συνέχεια, θα χρειαστεί να βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν την πιο πιστή αντιγραφή της ζωής τους.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 5 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου στο Star.

Η πρώτη δοκιμασία

Η πρώτη δοκιμασία του τελικού ξεκίνησε με έκπληξη για τους δύο φιναλίστ καθώς στην κουζίνα εμφανίστηκαν τέσσερις παλαιοί παίχτες.

Τζιοβάνι Σαράντζι, Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρίνα Ντεμολλάι και Παύλος Χάπιλλος μπήκαν ξανά στην κουζίνα του MasterChef για να βοηθήσουν Μαργαρίτα και Διονύση αλλά και για να κερδίσουν ως βοηθοί της ομάδας που θα κέρδιζε έπαθλο 5.000 ευρώ ο καθένας

Ο Διονύσης Σαρακίνης διάλεξε για βοηθούς τον Τζιοβάνι και τον Αλέξανδρο και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη επέλεξε τη Μαρίνα και τον Παύλο.

Διονύσης και Μαρίνα κλήθηκαν σε δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά να ετοιμάσουν μενού τριών σταδίων, που να περιλαμβάνει, δηλαδή ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας η Μαργαρίτα βαθμολογήθηκε με 8/10 και ο Διονύσης με 7/10 καθώς διαπιστώθηκε μια αστοχία στο γλυκό του.

Το αποτέλεσμα αυτό έκανε πλουσιότερους κατά 5.000 ευρώ τους βοηθούς της Μαργαρίτας, την Μαρίνα και τον Παύλο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρύθμιση οφειλών σε 240 - 420 δόσεις: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε - Δείτε το infographic του Newsbomb.gr