MEDIA

Survivor: Έξαλλος ο Τζέιμς Καφετζής στην Μαλέσκου - Μάλωσε με το πάνελ της εκπομπής

Survivor: Έξαλλος ο Τζέιμς Καφετζής στην Μαλέσκου - Μάλωσε με το πάνελ της εκπομπής

Survivor: Καλεσμένος στο «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/6) ο Τζέιμς Καφετζής και προκάλεσε ένταση...

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μπήκε στην εκπομπή με... επιθετική διάθεση και «έκραξε» το πάνελ!

Μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί από τις εκπομπές που αναφέρονταν όλο αυτό το διάστημα με αρνητικά σχόλια απέναντι στον ίδιο, ενώ δήλωσε πως δεν τον νοιάζει καθόλου τι γίνεται στο Survivor και πως δεν το παρακολουθεί.

Την ίδια στιγμή, ο Τζέιμς φέρθηκε κατά της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κατηγορώντας τη ότι «έκοβε» πολλά στο μοντάζ, από όσα έλεγε, με τρόπο που, όπως είπε, άλλαζε το νόημα των λεγομένων του, ενώ για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου είπε: «Είδα υλικό. Και είδα πώς βγάζατε εμπάθεια στο πρόσωπό μου. Για αυτό και η οικογένειά μου ενοχλήθηκε. Στεναχωρήθηκε και σταμάτησε να σας παρακολουθεί».

Η παρουσιάστρια δεν άφησε αναπάντητες τις παραπάνω κατηγορίες και είπε με έντονο ύφος στον Τζέιμς: «Είσαι άδικος απέναντι μας. Με στεναχώρησες. Δεν είχαμε καμία εμπάθεια. Δεν έχουμε προσωπικά. Δεν έχω τέτοιο χαρακτήρα. Φέρθηκα τόσο εγώ αλλά και η εκπομπή μου με σεβασμό. Δεν απολογούμαι… το ξεκαθαρίζω. Θα σου ευχηθούμε τα καλύτερα».

Λίγο μετά ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε πρόωρα από το πλατό με το κλίμα να είναι τεταμένο.

Δείτε το επίμαχο σημείο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Τάσου Μπερδέση στη Βάρη: Οι εκτελεστές έκαναν το «τέλειο» έγκλημα;