MEDIA

Survivor: Εντάσεις στο συμβούλιο - Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση (vids)

Survivor

Survivor: Οι 6 παίκτες που έχουν παραμείνει στο reality επιβίωσης μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα, ρίχτηκαν στη μάχη για άλλη μια φορά, διεκδικώντας την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι και να βρεθούν πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

Αυτός που κατάφερε και πήρε και την δεύτερη ασυλία ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος σαρώνει τη μια μετά την άλλη τις ασυλίες κερδίζοντας διαδοχικά τα αγωνίσματα με τους Amigos να έχουν απελπιστεί.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Σάκης υπέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα -μετά την Ελένη Χαμπέρη- τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

«Είμαστε μόνο έξι παίκτες. Την Μαριαλένα δεν μπορώ να την ψηφίσω. Η Ελένη είναι ήδη υποψήφια άρα μένουν μόνο τα τρία αγόρια. Τον Ηλία τον σέβομαι αγωνιστικά. Με τον Κόρο δεν ήρθαμε ποτέ σε αντιπαράθεση άρα αυτός που μένει και αυτός που υποδεικνύω ως δεύτερο υποψήφιο, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

«Νιώθω υπέροχα. Πραγματικά. Μια χαρά. Το ήξερα ότι θα με έβγαζε στον τάκο. Δεν πρόκειται να αλλάξω. Σέβομαι την άποψή του και δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ότι και να γίνει θα το αποδεκτώ. Αν ο κόσμος θέλει να με κρατήσει, θα με κρατήσει. Δεν θα κάτσω να αναλύω και να φτιάχνω καταστάσεις στο μυαλό μου» ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Παράλληλα, στο συμβούλιο του νησιού οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη και την Ελένη Χαμπέρη, καθώς συζητήθηκε το θέμα που είχε προκύψει πριν το αγώνισμα ανάμεσα στους τρεις παίκτες, σχετικά με μια φράση που είχε πει η τελευταία.

Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα είχε ακούσει την Ελένη να αποκαλεί τον Σάκη «αυτός ο άνθρωπος» και την ίδια «η κοπέλα που έχει δίπλα του ο Σάκης» στην παρέα της, γεγονός που την θύμωσε.

Η Ελένη προσπάθησε να εξηγήσει στη Μαριαλένα πως δεν ήταν ειρωνικές οι εκφράσεις της, με τις δύο κοπέλες να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση και να κατηγορούν η μία την άλλη για διάφορα θέματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία: Στους καταπέλτες των πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά οι ναυτεργάτες - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr