MEDIA

Survivor Spoiler 20/6: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Κυριακή

Survivor Spoiler 20/6: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Κυριακή

Survivor Spoiler 20/6: Το τηλεοπτικό κοινό «μίλησε» και την Κυριακή ακόμη ένας παίκτης των Amigos θα αποχωρήσει απ' το Survivor 

Χαμπέρη, Ασημακόπουλος και Κόρομι τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, καθώς ο Σάκης Κατσούλης έκανε... πάρτι και στις τρεις ατομικές ασυλίες και κράτησε στο Survivor την Μαριαλένα, οδηγώντας σε μια ακόμη απώλεια παίκτη την αντίπαλη ομάδα των Amigos.

Μια ψηφοφορία εξαιρετικά αμφίρροπη, όπως εξ αρχής αναμενόταν, με τις θετικές ψήφους να μοιράζονται μεταξύ των τριών υποψηφίων.

Προκαλεί, βέβαια, αίσθηση η ωμή παρέμβαση υπέρ του Γιώργου Ασημακόπουλου στη διαδικασία της ψηφοφορίας, με μηνύματα μέσω Social Media να φέρνουν στο φως καταγγελίες για προσφορά έκπτωσης αγορών σε περίπτωση επίδειξης θετικού SMS...

Πάμε, όμως, τώρα στα της σημερινής μας αποκάλυψης για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Μπορεί - συμφωνα με το dokari.gr - τα προγνωστικά να ήθελαν τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως φαβορί για την αποχώρηση πριν τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, όμως η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού ήταν διαφορετική.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραμένει για μια ακόμη εβδομάδα στο Survivor...

Μπορεί το παρελθόν του Γιώργου Κόρομι να είχε πολλές εντάσεις με τη στάση του απέναντι στον Τριαντάφυλλο και να ανέμεναν πολλοί ότι θα είναι αυτός που τελικά θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα...

Ομως και εδώ το τηλεοπτικό κοινό είχε διαφορετική γνώμη. Ο Γιώργος Κόρομι παραμένει στο Survivor για μια ακόμη εβδομάδα.

Η Ελένη Χαμπέρη, λοιπόν σύμφωνα με το dokari.gr, είναι αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και θα αποτελέσει παρελθόν για το Survivor.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα – Τα στοιχεία που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί