MEDIA

Survivor Spoiler 21/6: Ο παίκτης που κερδίζει την ασυλία σήμερα – Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος

Survivor Spoiler 21/6

Survivor Spoiler 21/6: «Φωτιά» στο παιχνίδι μετά το αποψινό αποτέλεσμα – Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος γι’ αυτή την εβδομάδα

Μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, την οποία παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής (20/6), επιστρέφουν στο Survivor οι αγώνες ασυλίας.

Η τελική πεντάδα στο ριάλιτι επιβίωσης είναι πλέον γεγονός και οι Σάκης, Ηλίας, Κόρο, Γιώργος και Μαριαλένα θα τα δώσουν όλα αυτή τη βδομάδα ώστε να περάσουν στο final 4 του ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά το 3/3 του Σάκη Κατσούλη την περασμένη εβδομάδα, ίσως πολλοί να περιμένουν να επαναλάβει το ίδιο και αυτή, όμως αυτό δεν φαίνεται πως θα γίνει.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κερδίζει ο Κόρομι! Ο παίκτης των «Amigos» μετά από πολύ καιρό κατακτά ατομική ασυλία και ίσως το κάνει την καταλληλότερη στιγμή!

Μάλιστα, τα spoilers αναφέρουν πως ο παίκτης της μπλε ομάδας θα βγάλει στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος για να αποφύγει την υποψηφιότητα, θα πρέπει να κάνει το 2/2 στις επόμενες ασυλίες και να αναγκάσει τον Κόρο να δώσει άλλον παίκτη στη θέση του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Δικηγόρος πιλότου στο Newsbomb.gr - «Είναι πιεσμένος, δεν θα αλλάξει την ομολογία του»