MEDIA

Τζέιμς Καφετζής: Το τρακάρισμα, το Survivor και το νέο «ντου» σε Μαλέσκου, Τριαντάφυλλο

Τζέιμς Καφετζής
Glomex/ΣΚΑΪ

Τζέιμς Καφετζής: Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor επανήλθε στην επικαιρότητα μετά την εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Τζέιμς Καφετζής φιλοξενήθηκε σε μια ακόμα εκπομπή του ΣΚΑΪ, μιλώντας για την παρουσία του στο Survivor και την περιβόητη αποχώρησή του.

Ο νεαρός Ροδίτης, που έχει είτε ορκισμένους fans είτε φανατικούς haters, αναφέρθηκε στο περιστατικό που έγινε μόλις πριν από ένα 24ωρο, όταν και τράκαρε μαζί με τους Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη. Ο ίδιος είχε κάνει γνωστό το τροχαίο ατύχημα, ποστάροντας το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο σε στόρι στο Instagram.

Το story του Τζέιμς Καφετζή για το τρακάρισμα το βράδυ της ΠαρασκευήςInstagram

«Έχω κοιμηθεί μόνο δύο ώρες. Ήμασταν χθες στα MAD, μετά βγήκαμε, ήπιαμε ένα ποτάκι παραπάνω. Είπαμε να μην οδηγήσουμε, να πάρουμε ταξί, γιατί είναι το υπεύθυνο πράγμα να κάνεις, αλλά κάποιος άλλος που είχε πιει, έπιασε το τιμόνι και μας τράκαρε όταν γυρνούσαμε σπίτι. Δεν χτύπησε κανείς», είπε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Καφετζής, στην εκπομπή «Σου Κου Family» του ΣΚΑΪ όπου βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (26.06).

Η συζήτηση, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην περιστραφεί και γύρω από την παρουσία του στο Survivor αλλά και για την κριτική που δέχθηκε για την εικόνα που «έβγαλε» προς τα έξω. Ειδικότερα για το περιστατικό με την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ο Τζέιμς Καφετζής όχι μόνο δεν έδειξε να έχει μετανιώσει για κάτι, αλλά εξαπέλυσε νέα «επίθεση».

«Ποιες συμπεριφορές; Θεωρείτε ότι ήμουν αγενής εκεί πέρα; Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα έτοιμος να έρθω σε αντιπαράθεση. Έτσι προχώρησε η κουβέντα, μιλήσαμε, τους είπα κάποια επιχειρήματα κι όσα με έχουν πειράξει και μου το αρνήθηκαν. Δεν σηκώθηκα να φύγω, μου είπαν…», σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτοί έκαναν δολοφονία χαρακτήρα επί πέντε μήνες. Δεν είναι ότι με έβλεπαν μέσα στο παιχνίδι κι έλεγαν δεν μου άρεσε αυτό που έκανε. Επί πέντε μήνες έριχναν λάσπη. Από την άλλη όταν έρχομαι καλεσμένος σε μία εκπομπή είναι για να πω την άποψή μου, όχι για να πω ευχαριστώ, έχετε δίκιο και τα λέμε».

Όσο για την παρουσία του στο παιχνίδι, ανέφερε πως η παραγωγή του είχε ζητήσει να μην αποχωρήσει γιατί έτσι θα «χαντακώσει» και τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος επίσης αποχώρησε εν τέλει.

Ο Τζέιμς Καφετζής ρωτήθηκε και για τον Τριαντάφυλλο, τον επίσης πολυσυζητημένο παίκτη του φετινού Survivor, και σχολίασε μεταξύ άλλων πως ο γνωστός τραγουδιστής είχε καταφέρει να τους «χορεύει στο ταψί όλους»!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 19χρονης στα Πατήσια - Την κρατούσαν όμηρο σε σπίτι για τρεις ημέρες