MEDIA

Survivor Spoiler 27/06: Ποιος θα φύγει στην τελευταία αποχώρηση – Τα κλάματα του Ηλία Μπόγδανου

Survivor Spoiler 27/06: Ποιος θα φύγει στην τελευταία αποχώρηση – Τα κλάματα του Ηλία Μπόγδανου

Survivor Spoiler: Στο επεισόδιο της Κυριακής (27.06) θα παρακολουθήσουμε την τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο καθώς ημιτελικός και τελικός θα προβληθούν live από τον ΣΚΑΪ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το φετινό Survivor. Στο επεισόδιο της Κυριακής (27.06) αναμένεται να δούμε ένα αγώνισμα επάθλου με μικτές ομάδες, με παίκτες από το ελληνικό και το ρουμανικό παιχνίδι, ωστόσο, αυτό που θα έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η διαδικασία της αποχώρησης.

Μετά τα αγωνίσματα ασυλίας στη διάρκεια της εβδομάδας, οι υποψήφιοι είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην τετράδα και θα είναι σίγουρα παρόντες στα live στο Γαλάτσι.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (27.06), λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε ένα ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου, καθώς φαίνεται πως Κόρο και Ασημακόπουλος άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί του, ενώ την ίδια ώρα ο Σάκης Κατσούλης αναρωτιέται για ακόμα μια φορά κατά πόσο είναι αληθινή η φιλία που «δένει» τους Amigos στο φετινό Survivor

Φαίνεται, λοιπόν, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πως η παρέα αυτή θα «σπάσει» λίγο πριν από την τελική τετράδα. Όχι μόνο λόγω της συμπεριφοράς των τριών Amigos που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι, αλλά και γιατί ένας από αυτούς θα αποχωρήσει.

Τα spoilers υποστηρίζουν πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι αυτός που θα φύγει ένα βήμα πριν από την τετράδα. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο παίκτης του Survivor έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με την κίνηση που φημολογείται ότι θα κάνει αναφορικά με τα χρήματα που έχει κερδίσει από το παιχνίδι. Μένει να επιβεβαιωθεί αυτή στη διαδικασία της αποχώρησης…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβολιασμένοι και μη, ευθύνες και δικαιώματα...