MEDIA

Survivor: Αυτός έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο - Η μεγάλη κίνηση του παίκτη με τα λεφτά του παιχνιδιού

Survivor: Αυτός έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο - Η μεγάλη κίνηση του παίκτη με τα λεφτά του παιχνιδιού

Survivor: Στο επεισόδιο της Κυριακής (27/6) παρακολουθήσαμε ακόμα μία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το φετινό Survivor.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (27/6) είδαμε ένα ένα αγώνισμα επάθλου με μικτές ομάδες, με παίκτες από το ελληνικό και το ρουμανικό παιχνίδι, ωστόσο, αυτό που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η διαδικασία της αποχώρησης.

Μετά τα αγωνίσματα ασυλίας στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, οι υποψήφιοι ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην τετράδα και θα είναι σίγουρα παρόντες στα live στο Γαλάτσι.

Στο επεισόδιο της Κυριακής παρακολουθήσαμε ένα ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου, καθώς πως Κόρο και Ασημακόπουλος άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί του.

Tην ίδια ώρα ο Σάκης Κατσούλης αναρωτήθηκε για ακόμα μια φορά κατά πόσο είναι αληθινή η φιλία που «δένει» τους Amigos στο φετινό Survivor

Πάντως, με βάση το αποτέλεσμα, η παρέα «έσπασε». Όχι μόνο λόγω της συμπεριφοράς των Amigos που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι, αλλά και γιατί ένας από αυτούς θα αποχώρησε.

Αυτός έφυγε από το παιχνίδι

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης που έφυγε από το νησί, φτάνoντας ένα βήμα πριν από την τετράδα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο παίκτης του Survivor κέρδισε τις εντυπώσεις με την κίνηση που έκανε, σχετικά με τα χρήματα που έχει κερδίσει από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης λάμβανε 1.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ παρέμεινε μέσα για 26 εβδομάδες συν τις 5000 μπόνους που έδωσε ο Ατζούν. Τα συνολικό ποσό φτάνει στα 31.000 ευρώ.

Όπως όμως ανακοίνωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν θα κρατήσει τα χρήματα αυτά, αφού έχει αποφασίσει να τα δωρίσει όλα σε ίδρυμα καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου στη μνήμη του αδερφού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 6χρονος που μπήκε για μπάνιο στη θάλασσα