MEDIA

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που κέρδισε την πρόκριση στον ημιτελικό

Survivor

Survivor: Το δυο στα δυο έκανε το βράδυ της Τρίτης (29/6) ο Σάκης Κατσούλης στους αγώνες κατάταξης του Survivor 4 και έκλεισε θέση στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν στις 4 Ιουλίου στην Αθήνα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό του Survivor, που θα διεξαχθούν στο Γαλάτσι έχει ξεκινήσει και την Τρίτη παρακολουθήσαμε το τελευταίο αγώνισμα των 4 παικτών που βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο. Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος τα έδωσαν όλα και αγωνίστηκαν για μια θέση στον ημιτελικό της Κυριακής.

Ο Γιώργος Κόρομι δεν αγωνίστηκε αφού είναι ο παίκτης που βρέθηκε στην τελευταία θέση στο πρώτο αγώνισμα κατάταξης, μετά από σκληρή μάχη κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο.

Ο Γιώργος Λιανός είπε ότι οι δύο παίκτες που θα φτάσουν πιο ψηλά θα εξασφαλίσουν την θέση τους στον ημιτελικό της Κυριακής, ενώ οι άλλοι δύο θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που θα ξεκινήσει το βράδυ της Τετάρτης και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στον ημιτελικό που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές σε live μετάδοση.

Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση. Στην αρχή των αγωνισμάτων, ο Ηλίας Μπόγδανος μεταφέρθηκε προληπτικά στον γιατρό μετά από έναν μικρό τραυματισμό στον ώμο του.

Λίγο αργότερα ο Σάκης Κατσούλης έπεσε κάτω εμφανώς ταλαιπωρημένος από το τρέξιμο και την πίεση του αγώνα. Οι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους και όπως φαίνεται οι σωματικές του αντοχές αρχίζουν να τους εγκαταλείπουν.

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω. Δεν έχω καθαρές ανάσες» είπε η Μαριαλένα στον Σάκη.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα κατάταξης οι 3 παίκτες έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους και αγωνίστηκαν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Ο Σάκης βγήκε πρώτος και αργότερα ο Ηλίας σημείωσε 7 νίκες με αποτέλεσμα να αναμετρηθεί στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Σάκη.

Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τον εαυτό τους ωστόσο νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης που περνάει αυτομάτως στον ημιτελικό. Σαν αποτέλεσμα ο Ηλίας, η Μαριαλένα και ο Κόρο θα διαγωνιστούν και θα διεκδικήσουν την δεύτερη θέση στον ημιτελικό του reality επιβίωσης.

Οι 4 παίκτες απόλαυσαν επαγγελματικό μασάζ και ένα λαχταριστό πρωινό γεύμα δίπλα στην πισίνα, χαλάρωσαν και «γέμισαν» τις μπαταρίες τους.

Το επεισόδιο της Τετάρτης θα είναι συναρπαστικό και γεμάτο αγωνία για να μάθουμε ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα προκριθεί αυτομάτως στο ημιτελικό του Γαλατσίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προνόμια εμβολιασμένων: Τι θα ισχύσει από τις 15 Ιουλίου σε εστίαση, κινηματογράφους, θέατρα, γήπεδα