MEDIA

Survivor: Ο Τζέιμς Καφετζής υποστηρίζει ότι η παραγωγή απαγόρευσε να αναφέρεται το όνομά του

Survivor: Ο Τζέιμς Καφετζής υποστηρίζει ότι η παραγωγή απαγόρευσε να αναφέρεται το όνομά του

Survivor: Στην επικαιρότητα και πάλι ο Τζέιμς Καφετζής, καθώς ένα μήνυμά του στα social media έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση γύρω από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έχουν περάσει περίπου δυο μήνες από την ημέρα που ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε – οικειοθελώς όπως έγινε επίσημα γνωστό τότε – από το Survivor. Ο νεαρός Ροδίτης, ωστόσο, κατά καιρούς βρίσκεται στην επικαιρότητα αφού δεν διστάζει να κάνει «καυστικά» σχόλια είτε για πρώην συμπαίκτες του και για τηλεοπτικές εκπομπές που ασχολήθηκαν με το παιχνίδι, είτε ακόμα και για την ίδια την παραγωγή.

Στη μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει στα social media ανάμεσα στους fans των παικτών που έχουν παραμείνει στο Survivor, ο ίδιος δεν θέλησε να πάρει θέση, όμως, με μια του ανάρτηση προκάλεσε και πάλι θύελλα.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε σε ένα tweet ενός τηλεθεατή του παιχνιδιού και έριξε τα… βέλη του προς την παραγωγή του παιχνιδιού.

«fyi «παίχτης» που βγήκε μετά απο εμένα, μου είπε πως πέρασε το αφεντικό όταν έφυγα και είπε να μην ξανά αναφερθεί το ονομα μου», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από ένα σχόλιο τηλεθεατή που αναρωτήθηκε γιατί κανείς από όσους έμειναν στο Survivor δεν ανέφερε ότι του έλειψε ο Τζέιμς και η απάντηση αυτή δεν άργησε να γίνει… viral.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακινήσεις: Τι αλλάζει στις 5 Ιουλίου – Με πιστοποιητικό εμβολιασμού, PCR ή Rapid test στα νησιά