MEDIA

Η Πόπη Τσαπανίδου αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open

Πόπη Τσαπανίδου
Νέα κεντρική παρουσιάστρια για το Open
InTime

Τη θέση της Νίκης Λυμπεράκη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open θα έχει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Πόπη Τσαπανίδου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το κανάλι.

Μια δυναμική επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα πραγματοποιεί την τελευταία διετία η Πόπη Τσαπανίδου. Τη σεζόν που πέρασε την είδαμε να έχει θέση σχολιάστριας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ωστόσο, τώρα θα αναλάβει την παρουσίαση αλλά σε διαφορετικό κανάλι. Το Open αποφάσισε να τις δώσει τα ηνία του δικού της δελτίου, τοποθετώντας τη στη θέση που είχε μέχρι πρότινος η Νίκη Λυμπεράκη.

Μάλιστα, το «Ανοικτό Κανάλι» με επίσημο δελτίο Τύπου ενημέρωσε για αυτή την εξέλιξη, αναφέροντας και ένα μίνι – βιογραφικό της Πόπης Τσαπανίδου.

Η ανακοίνωση

«Το OPEN καλωσορίζει στην τηλεοπτική του οικογένεια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της στη δημοσιογραφία και τις τηλεοπτικές παραγωγές αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Ανοικτού Καναλιού.

Από το μάχιμο ελεύθερο ρεπορτάζ, τις έρευνες και τις ανταποκρίσεις στα πολεμικά μέτωπα, έως τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου έχει δώσει πάντα στίγμα εγκυρότητας, ήθους, ποιότητας και ανθρωπιάς».

Στην καριέρα της ως δημοσιογράφος, η Πόπη Τσαπανίδου έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από διάφορα πόστα στη ραδιοτηλεόραση και τις εφημερίδες. Έχει παρουσιάσει εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Την προηγούμενη χρονιά είχε επιστρέψει στην τηλεόραση, μετά από αρκετούς μήνες αποχής, ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Σοκαριστικό βίντεο - Άνδρας εγκλωβίζεται στις ρόδες αεροπλάνου και βρίσκει φρικτό θάνατο