MEDIA

Big Brother: Η Ανχελίτα θα… τρελάνει και τον «Μεγάλο Αδερφό» (photos)

Big Brother: Η Ανχελίτα θα… τρελάνει και τον «Μεγάλο Αδερφό» (photos)
Θα κάψει καρδιές η 25χρονη τραγουδίστρια
Instagram: angelita__official

Big Brother: Ποια είναι η μελαχρινή καλλονή που θα κάψει καρδιές στο reality

Ο δεύτερος κύκλος του Big Brother ξεκινά την Κυριακή (29/08), με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» θα μπουν 14 παίκτες, με τους 8 να έχουν γίνει ήδη γνωστοί. Μία από τις παίκτριες που ξεχώρισαν ανάμεσα σε αυτά τα πρώτα ονόματα, ήταν η εντυπωσιακή Ανχελίτα (Angelita).

Μπορεί να είναι μόλις 25 ετών, όμως η μελαχρινή καλλονή ασχολείται με το τραγούδι αρκετά χρόνια, με το τελευταίο της τραγούδι να είναι το «Karma».

Το καλοκαίρι την είδαμε σε καλοκαιρινή περιοδεία με τον Θοδωρή Φέρρη, ενώ νωρίτερα τραγουδούσαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο «Romeo» και παλιότερα στο «Posidonio» με τον Πάνο Κιάμο. Μάλιστα, η εκρηκτική τραγουδίστρια που λατρεύει το πιάνο από μικρό παιδί, μπαίνει στο παιχνίδι λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Que será será», με το βίντεο κλιπ να είναι έτοιμο.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, η εξωτική ομορφιά της Ανχελίτας βγάζει… μάτια και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή που θα κάνει την είσοδό της στο Big Brother. Το προφίλ της το Instagram έχει περισσότερους από 57.000 ακόλουθους, οπότε κάτι ξέρουν...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.076 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 νεκροί σε 24 ώρες, στους 337 οι διασωληνωμένοι