MEDIA

Big Brother: Αποχώρησε το «φίδι» - Οι τρεις νέοι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι (videos)

Big Brother: Αποχώρησε το «φίδι» - Οι τρεις νέοι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι (videos)

Big Brother: Πολλές εκπλήξεις είδαμε στο live της Παρασκευής (24/9)

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το Big Brother κρύβει πολλές εκπλήξεις. Στο live του «Μεγάλου Αδερφού» όπου παρακολουθήσαμε την Παρασκευή (24/9), είδαμε μία αποχώρηση και τρεις νέους παίκτες να μπαίνουν στο σπίτι.

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο Στηβ Μιλάτος, ο Νίκος Τακλής, ο Νικόλας Τσίρλης κι η Μαίρη Βαρσάμη.

Αυτός που τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και τελικά αποχώρησε από το Big Brother ήταν ο Νικόλας Τσίρλης ή αλλιώς το «φίδι» καθώς έτσι είχε πει πως τον αποκαλούν οι φίλοι του.

Big Brother: Τρεις νέοι παίκτες στο σπίτι

Πέρα από την αποχώρηση, στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» είδαμε τρεις νέους παίκτες να μπαίνουν για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Την αρχή έκανε η Μαρία Αλεξόγλου, τραγουδίστρια στο επάγγελμα, η οποία «τρέλανε» τους πάντες με την εμφάνισή της.

Η Μαρία Αλεξόγλου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, όμως τελικά την κέρδισε το τραγούδι. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Χάρης Κωστόπουλος, Ανδρέας Στάμος και Χάρης Ακριτίδης.

Στη συνέχεια στο Big Brother μπήκε ο Μιχάλης Γαβαλάς. Ο 33χρονος από την Αμοργό, ασχολείται με Τουριστικά, είναι πατέρας δύο παιδιών και παίζει βιολί. Στο σπίτι του Big Brother ήρθε να δείξει τον αυθορμητισμό του, την ατάκα του και τον χαβαλέ του.

Η μεγάλη έκπληξη έγινε στο τέλος, καθώς στο σπίτι μπήκε η Άννα Ελευθερίου, το κορίτσι που είχε στεφθεί νικήτρια στο δεύτερο κύκλο του Power of Love, στο πλευρό του Παύλου Παπαδόπουλου.

Όπως θυμόμαστε η Άννα είχε σκοπό να πάρει μέρος στο Survivor, ωστόσο στο ριάλιτι επιβίωσης δεν την είδαμε κι έτσι θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αν δεν πάμε σε τηλεκπαίδευση στα Δημοτικά σχολεία, θα έχουμε πρόβλημα...

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης στον πατέρα που αρνήθηκε να κάνει το παιδί του self test στο σχολείο

Κορονοϊός - Πανεπιστήμια: Όλα τα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν στα ΑΕΙ - Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ