MEDIA

GNTM 4: Άρχισαν τα... όργανα με το makeover - «Αν μου τα κάνουν κοντά, εγώ θα πάρω τον π...»

gntm 4
Άρχισαν οι αντιδράσεις από τα μοντέλα για τις αλλαγές στο makeover.
Glomex / Star TV

GNTM 4: Η ώρα του Makeover έφτασε και όπως συμβαίνει κάθε φορά, δεν είδαν όλα τα επίδοξα μοντέλα με καλό μάτι τις αλλαγές.

Στο επεισόδιο του GNTMA 4 τη Δευτέρα (04.10) ο Ναπολέων Μήτσης ήταν αυτός που “πήρε τη δουλειά”, όπως χαρακτηριστικά λένε οι κριτές, αφού είχε την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας.

Η Στέλλα Παπαδοπούλου ανέβηκε στα 13 μέτρα της διάφανης πασαρέλας αλλά δεν κατάφερε να αποθεωθεί από τους τέσσερις κριτές, Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει 2η από το διαγωνισμό. Μαζί της στο bottom 2 βρέθηκε και η Άννα Βαλτατζή, η οποία «προσγειώθηκε» απότομα από την κορυφή στα χαμηλά, καθώς δεν πήρε καμιά ψήφο ασυλίας από τους συμπαίκτες της.

Το κλίμα αρχίζει σταδιακά να αλλάζει στο σπίτι του GNTM 4 ενώ, παρά τις τελευταίες εξελίξεις, μια τετράδα αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να υπογραμμίσει την παρουσία της και να θέσει ψηλότερα τον πήχη του ανταγωνισμού. Κάπως έτσι, γεννήθηκε η ομάδα των «Quadrifoglio».

Γενικότερα δεν έλειψαν τα ευχάριστα περιστατικά, όπως αυτό με τη Μελίνα που δεν… πίστευε στα αυτιά της όταν την παρομοίασαν με τη Σάρον Στόουν.

Ο coach Γιώργος Καράβας, πάντως, διέκοψε τις πρωινές ρουτίνες των μοντέλων και τα κάλεσε σε ένα δοκιμαστικό διαφήμισης στο στούντιο, παρέα με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τα υποψήφια μοντέλα έπρεπε να γίνουν ευρηματικά και να πουλήσουν χρηστικά οικιακά αντικείμενα για τις ανάγκες ενός προωθητικού βίντεο.

Η μεγαλύτερη πρόκληση του GNTM 4, όπως σε κάθε κύκλο, βέβαια δεν ήταν άλλη από το Makeover! Για τη δοκιμασία του casting τα υποψήφια μοντέλα ήταν, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, έτοιμα. Δεν ήταν, όμως, και για το πολυαναμενόμενο Makeover. Η στιγμή, που άλλοι τρέμουν και άλλοι ονειρεύονται, έφτασε και τα top models αφέθηκαν στα χέρια των hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα.

Τα κορίτσια φάνηκαν να είναι… αδιάβαστα σε κάποιες περιπτώσεις.

Μάλιστα, η Ειρήνη δήλωσε πρόθεση ακόμα και να αποχωρήσει αφού δεν ήταν έτοιμη για μια τέτοια αλλαγή.

Η αλλαγή στο look της Μελίνας ήταν εντυπωσιακή.

Το ίδιο και σε αυτό της Ειρήνης.

Μια από τις πιο εμφανής αλλαγές, ήταν αυτή στο look της Ραφαέλας.

Γενικότερα, οι αλλαγές των κοριτσιών είχαν μεγάλο ενδιαφέρον…

Θεαματικές ήταν και οι αλλαγές των αγοριών, όπως αυτή του Βασίλη.

Η στιγμή της αποκάλυψης έφερε τα παιδιά αντιμέτωπα με το νέο τους είδωλο. Extreme ή όχι, οι επεμβάσεις στα looks είχαν σκοπό να αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή των αγοριών, που πλέον είναι έτοιμα να λάμψουν όχι μόνο στο GNTM 4 αλλά και στον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο του modelling.

GNTM 4: Το πριν και το μετά των υποψήφιων μοντέλων

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο από τη ΝΔ

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία διαρκείας - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα ισχυρά φαινόμενα

Κρούσματα σήμερα: 2.876 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 34 θάνατοι και 334 διασωληνωμένοι