MEDIA

GNTM 4: Η Βίκυ Κουλιανού επανεμφανίστηκε και «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα

GNTM 4: Η Βίκυ Κουλιανού επανεμφανίστηκε και «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα

GNTM 4: Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τα επίδοξα τοπ μόντελ, καθώς στο επεισόδιο της Δευτέρας (18.10) τους υποδέχθηκε η Βίκυ Κουλιανού.

Το GNTM 4 συνεχίζεται και το μεγάλο μυστικό του επεισοδίου της Δευτέρας (18.10) αποκαλύφθηκε προκαλώντας φρενίτιδα στους χρήστες των social media. Η Βίκυ Κουλιανού έκανε την εμφάνισή της και τράβηξε τα βλέμματα, γνωρίζοντας βέβαια καλύτερα από τον καθέναν τα μυστικά της μόδας, καθώς παραμένει εντυπωσιακή όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η Βίκυ Κουλιανού έχει διατελέσει super model, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας, συνεπώς είναι ένα από τα πλέον κατάλληλα άτομα για να μιλήσει στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες του διαγωνισμού.

Η Βίκυ Κουλιανού ξεκίνησε την ενασχόληση της με το modeling, όταν σε ηλικία 16 ετών, την ανακάλυψε τυχαία ο Μιχάλης Ασλάνης μέσα σε ένα λεωφορείο.

Έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργαστεί. Έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση.

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, σε τηλεοπτικά σίριαλ και σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Μπακογιάννη: Θα δώσουμε αυτή τη μάχη, όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα δεν είναι μόνοι τους

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχονται καταιγίδες - Προσοχή στις περιοχές που πλημμύρισε ο «Μπάλλος» (vid)

Πολλαπλό μυέλωμα: Ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη