MEDIA

GNTM 4: Αποχώρηση-θρίλερ από το παιχνίδι (19/10) - Οι κριτές έδωσαν τη λύση

GNTM

Το βράδυ της Τρίτης (19/10) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης στο Greece's Next Top Model που είχε «άρωμα» σαπουνόπερας.

Τα 15 επίδοξα μοντέλα που έχουν απομείνει στο ριάλιτι, κλήθηκαν να αναβιώσουν τους ήρωες της «Δυναστείας», της διάσημης σαπουνόπερας που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση την περίοδο 1981 - 1989.

Οι κριτές είχαν μια έκπληξη στα επίδοξα μοντέλα, που έπρεπε να επιστρατεύσουν τις υποκριτικές τους ικανότητες προκειμένου να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα, αφού έφεραν στο set την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αργύρη Αγγέλου, για να τους βοηθήσουν.

Οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν μαζί με τα μοντέλα, τα οποία έπρεπε να φτάσουν στην υπερβολή για να πετύχουν το ζητούμενο.

Αποχώρηση με ανατροπές

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν η Αγάπη κι ο Ντίνος, όμως την «φωτογραφία της βδομάδας» πήρε ο Ντίνος, ο οποίος θα έχει avantage και disavantage στην επόμενη δοκιμασία.

Αντιθέτως, οι Θάνος, Θοδωρής και Άννα είχαν τις χειρότερες λήψεις και έτσι τέθηκαν σε ψηφοφορία από τους συμπαίκτες τους.

Με την ψηφοφορία των παικτών όμως, υπήρξε ισοψηφία με τον Θάνο και τον Θοδωρή, ενώ η Άννα δεν πήρε καμία ψήφο.

Στη συνέχεια, η Ισμήνη Παπαβασιλείου ανακοίνωσε ότι δεν θα «σωθεί» κανείς και ότι οι κριτές θα αποφασίσουν ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει.

Ο παίκτης που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το δημοφιλές ριάλιτι ήταν ο Θοδωρής Τσαρούχας.

Δείτε το trailer του 14ου επεισοδίου του 4ου κύκλου του Greece's Next Top Model που θα προβληθεί τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στη Ρόδο: Μία τραγική ιστορία για τον παππού και το σατανικό σχέδιο της θείας

Η Λιβύη 10 χρόνια μετά τον θάνατο του Καντάφι - Η ιστορία του δικτάτορα, τα πλούτη και το τέλος

Καιρός - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (vid)