MEDIA

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε με αποκαλύψεις για Γλυκά Νερά και σύνδεση με Ιταλία

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε με αποκαλύψεις για Γλυκά Νερά και σύνδεση με Ιταλία

Φως στο Τούνελ: Πρεμιέρα στη συχνότητα του Mega έκανε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, στην οποία ανακοινώθηκε και η συνεργασία με αντίστοιχο πρόγραμμα της ιταλικής τηλεόρασης.

Για 27η τηλεοπτική σεζόν η Αγγελική Νικολούλη αναζητά… Φως στο Τούνελ και την άκρη του νήματος δύσκολων υποθέσεων. Η επιτυχημένη εκπομπή της πολύπειρης δημοσιογράφου από το βράδυ της Παρασκευής (22.10) ξεκίνησε να προβάλλεται στο Mega, με την πρεμιέρα για τη νέα σεζόν να περιλαμβάνει αρκετές αποκαλύψεις.

Πέρα από αυτό, το Φως στο Τούνελ ταξίδεψε και στην Ιταλία και την εκπομπή «Chi L' Ha Visto?», με την οποία έγινε συνεργασία, όπως ανακοινώθηκε. Μάλιστα, προβλήθηκε και βίντεο με ευχές της Ιταλίδας παρουσιάστριας προς την Αγγελική Νικολούλη.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των Γλυκών Νερών, η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε σημαντικό μάρτυρα και μίλησε μαζί του. Τα όσα λέει, είναι αποκαλυπτικά για τη σχέση του φίλου του, του Μπάμπη με μία γυναίκα που είχε ερωτευτεί και τον είχε σημαδέψει. Μία γυναίκα που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει.

Η δημοσιογράφος κατάφερε να τη βρει στην πόλη που μετακόμισε και να μιλήσει μαζί της. Αποκάλυψε τα πάντα, καλυμμένη στην ανωνυμία που απαίτησε. Τι της ζήτησε ο πιλότος λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της γυναίκας του; Οι απαντήσεις δίνονται στην πρεμιέρα της εκπομπής στο Mega, όπου θα διερευνηθεί και μια υπόθεση – θρίλερ στην Κύπρο, με θύμα τον Έλληνα αξιωματικό του εμπορικού ναυτικού, Βαγγέλη Φραγκούλη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη ανάρτηση του Μπάλντουιν: «Έχει ραγίσει η καρδιά μου» - Νέα τροπή με τη σφαίρα, ήταν κανονική

Καιρός - Αρναούτογλου: Τσουχτερό κρύο και βροχές - Η τάση έως την 28η Οκτωβρίου (vid)

Ενόργανη: Η Καστρίτση καταγγέλλει βία και σεξουαλική παρενόχληση - «Με έσυρε από τα μαλλιά...»