MEDIA

GNTM 4: Η καταστροφική πυρκαγιά, η οικειοθελής αποχώρηση και το «όνειρο που έγινε εφιάλτης»

GNTM

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολούθησαν την Τρίτη (26/10) οι τηλεθεατές του Greece's Next Top Model .

Αρχικά, προβλήθηκαν πλάνα από το καλοκαίρι όπου οι πυρκαγιές κατέστρεψαν χιλιάδες στρέμματα πρασίνου, έκαψαν ανθρώπινες περιουσίες και αβοήθητα ζώα.

Οι παίκτες κατά τη διάρκεια της φωτιάς στις Αφίδνες, βρίσκονταν μέσα στο πολυτελές σπίτι, όμως αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν για την ασφάλειά τους, καθώς οι φλόγες πλησίαζαν επικίνδυνα.

Όπως είδαμε στα πλάνα που προβλήθηκαν, τα νεαρά επίδοξα μοντέλα έτρεχαν να μαζέψουν τα πιο σημαντικά προσωπικά τους αντικείμενα ώστε να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα γινόταν από το σπίτι.

Τελικά οι παίκτες απομακρύνθηκαν από το σπίτι και γενικότερα από τον χώρο ώστε να μην εγκλωβιστούν ανάμεσα σε πύρινα μέτωπα και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος.

Επέστρεψαν όπως διηγήθηκε ο Γιώργος Καράβας δύο εβδομάδες αργότερα και ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σώσουν το σπίτι και την περίμετρό του.

Η οικειοθελής αποχώρηση

Στη συνέχεια ήρθε η μεγάλη ανατροπή, καθώς ένα από τα υποψήφια μοντέλα ανακοίνωσε οικειοθελώς την αποχώρησή του.

Ο Βασίλης Παρωτίδης αποφάσισε να μην συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Ακολούθησε βίντεο που το μοντέλο εξηγούσε πως ο λόγος που επιστρέφει σπίτι του είναι η πίεση που νιώθει.

Η δοκιμασία αποχώρησης

Τα συναισθήματα των παικτών θα έβγαιναν και στο πλατό, σε μια ακόμη δοκιμασία αποχώρησης.

Οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε στα κλιπάκια τους να «ζωντανέψουν» τα συναισθήματα που βιώνουν βλέποντας όνειρο ή εφιάλτη και στην συνέχεια να κάνουν πασαρέλα.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Ντίνος, ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές και έτσι κέρδισε και τα πλεονεκτήματα στην επόμενη δοκιμασία.

Οι μάσκες έπεσαν

Οι τρεις με τις λιγότερες καλές φωτογραφίσεις ήταν η Άννα, ο Ναπολέων και η Μαρία, με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες να κληθούν να ψηφίσουν ποιος από τους τρεις θα σωθεί.

Ορισμένοι από τους παίκτες συνεννοήθηκαν να δημιουργήσουν ισοψηφία ανάμεσα στην Μαρία και στην Άννα.

Σε κάποιο σημείο επικράτησε ασυνεννοησία κι ο Στυλιανός είπε άλλο όνομα από αυτό που ήθελε με αποτέλεσμα οι κριτές να αντιδράσουν γιατί κατάλαβαν πως οι συμμετέχοντες ψηφίζουν για να φύγει από πάνω τους η ευθύνη και να μεταφερθεί ξεκάθαρα σε αυτούς.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί από την μεριά της ξέσπασε: «Δηλαδή ψηφίζετε επειδή το πιστεύετε ή επειδή προσπαθείτε να δείτε τι θα κάνουμε εμείς; Όλα αυτά τα χρόνια στο GNTM είχαμε παράπονα για το πως αποφασίζαμε κι είπαμε να σας δώσουμε το δικαίωμα να έχετε άποψη. Να το πάρουμε πίσω; Γιατί έχω βαρεθεί».

Τελικά, η παίκτρια που σώθηκε ήταν η Μαρία.

Αντίθετα η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Άννα Βαλτατζή, η οποία στο σετ δεν τα πήγε καλά και το συναίσθημα που έβγαζε ήταν περισσότερο ενός εφιάλτη, παρά ονείρου.

Στο τέλος η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανέφερε ότι στο επόμενο πλατό θα ανακοινωθεί, αν οι παίκτες θα διατηρήσουν το δικαίωμα ψήφου τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμικό Ναυτικό: Άνοιξαν πυρ πλοία και υποβρύχια – Μήνυμα ετοιμότητα στον Ερντογάν

Επίθεση με βιτριόλι: Πέφτει η «αυλαία» της δίκης - Ανοιχτό το ενδεχόμενο έκδοσης απόφασης

Ζεφύρι: Βίντεο – ντοκουμέντο με άσκοπους πυροβολισμούς σε αυλή σπιτιού