MEDIA

GNTM 4: Στα «κάγκελα» οι παίκτες με την Κυβέλη και η αποχώρηση - έκπληξη από το παιχνίδι (2/11)

GNTM

Μια ακόμα αποχώρηση από το σπίτι του GNTM παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (2/11)

Ένταση δημιουργήθηκε αρχικά στο ριάλιτι των επίδοξων μοντέλων.

Αφορμή στάθηκαν τα μειονεκτήματα που έπρεπε να μοιράσει η Κυβέλη στους συμπαίκτες της, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας της Τρίτης.

Πρώτο επέλεξε τον Κωνσταντίνο, κάτι που εξέπληξε αλλά θύμωσε τον παίκτη, καθώς οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά στο σπίτι το τελευταίο διάστημα.

«Αισθάνομαι πολύ προδομένος. Η Κυβέλη έχει ανέβει τον τελευταίο καιρό και αυτό οφείλεται στην στήριξη που είχε από μένα και από τα άλλα παιδιά, καθώς άλλαξε παρέα μετά τις διακοπές. Το ότι την έχουμε βοηθήσει τόσο πολύ και τώρα γίνεται αυτό, μου φαίνεται σαν πισώπλατη μαχαιριά. Πιο πολύ έχω θυμώσει με αυτή την απόφαση», δήλωσε ο Κωνσταντίνος.

«Η ψυχολογική μου άνοδος οφείλεται σε μένα και δεν χρωστάω σε κανέναν την χαρά μου», απάντησε η Κυβέλη στα λεγόμενα του Κωνσταντίνου. Μάλιστα, καθόλη τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Ναπολέων γελούσε, με τους κριτές να του ζητούν τον λόγο και εκείνον να απαντά: «Μου φαίνεται σαν σαπουνόπερα όλο αυτό το σκηνικό. Είναι αστεία η κατάσταση». Στην κουβέντα μπήκαν και άλλα παιδιά, κατηγορώντας την προηγούμενη παρέα της Κυβέλης ότι της φερόταν άσχημα.

Η απόφαση της Κυβέλης προκάλεσε αρκετά σχόλια και αντιδράσεις. Η Ειρήνη είπε μπροστά στην κάμερα ότι ουσιαστικά οι υπόλοιποι της παρέας απείλησαν την Κυβέλη να μην δώσει το ντεζαβαντάζ σε κάποιον από αυτούς.

Το δεύτερο ντεζαβαντάζ η Κυβέλη το έδωσε στον Αιμιλιανό που μόλις μπήκε στο σπίτι του GNTM 4, με το μοντέλο να ισχυρίζεται ότι το περίμενε.

Φωτογράφιση αποχώρησης

Η χθεσινή φωτογράφιση, ήταν σε ένα σκηνικό που θύμιζε τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα θρυλικών clubs.

Όλοι οι παίκτες θα έπρεπε να ανέβουν πάνω σε ένα φωτεινό μισοφέγγαρο να ποζάρουν και παράλληλα να ακουμπούν στο νερό που βρισκόταν από κάτω τους.

Η καλύτερη λήψη και η αποχώρηση από το παιχνίδι

Τις καλύτερες λήψεις είχαν η Κυβέλη και η Ειρήνη. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η Κυβέλη ήταν εκείνη που κέρδισε ξανά την πρώτη θέση.

Αντιθέτως, στο ένα βήμα πριν την έξοδο βρέθηκαν ο Στυλιανός και ο Αγγαίος, καθώς είχαν τις πιο αδύναμες λήψεις. Από αυτούς την χειρότερη φωτογραφία είχε ο Αγγαίος, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να ανακοινώνει ότι είναι το μοντέλο που αποχωρεί από το GNTM 4.

Στο άκουσμα του ονόματος του Αγγαίου, που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού, οι φίλοι του «πάγωσαν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα - Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για τους μη εμβολιασμένους

Κορονοϊός: Σε εφαρμογή τα νέα μέτρα από το Σάββατο - «Καμπανάκι» από τους ειδικούς για την πανδημία

Θλίψη για τη μαραθωνοδρόμο Δήμητρα Ιορδανίδου – Το χρονικό της τραγωδίας που «πάγωσε» τη Θεσσαλονίκη