MEDIA

Just the 2 of Us: Όλα όσα έγιναν στο 7o live

Just the 2 of Us: Όλα όσα έγιναν στο 7o live

Just the 2 of Us: Η διπλή αποχώρηση, οι εκπλήξεις και τα τραγούδια που θα πουν τα ζευγάρια την επόμενη εβδομάδα

Συνυφασμένα είναι πλέον τα Σάββατά μας με τα κεφάτα και υπέρλαμπρα πάρτι του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha, που και αυτή την εβδομάδα κατέκτησε το νεανικό τηλεοπτικό κοινό, συνεπαίρνοντας με τις απίστευτες εικόνες, τις συνεχείς εναλλαγές και τα χαρούμενα απρόοπτα. Κι είναι ξεκάθαρα νεανική και γυναικεία και στην τηλεθέαση η καρδιά του show, καθώς το κοινό 25-44 έδειξε την αγάπη του με μέσο όρο 18,7 ενώ όπως κάθε φορά το γυναικείο κοινό 25-44 του χάρισε ένα 20,5%.

Just the 2 of Us: Και το 7ο live είχε όλα

Τον εντυπωσιακό Νίκο Κοκλώνη που υποδέχτηκε το κοινό τραγουδώντας για άλλη μια φορά αλλά κλέβοντας την παράσταση με το χορευτικό και το μπαλέτο να τον σηκώνει στα χέρια και να τον προσγειώνει μπροστά στους κριτές.

Διαγωνιστικές εμφανίσεις από τα ζευγάρια, με σκηνοθετική ατμόσφαιρα και ματιά που εναλλάσσονταν στο εντυπωσιακό πλατό, αποτυπώνοντας για κάθε ζευγάρι μία ιδιαίτερη ιστορία.

Τον μοναδικό Δήμο Αναστασιάδη ο οποίος ερμήνευσε τις επιτυχίες που και απογείωσε το πάρτι του J2us.

Τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου on stage. Μετά το act του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Κέλλυς Κελεκίδου τα φώτα έσβησαν και στη σκηνή εμφανίστηκαν όλοι οι συμμετέχοντες του σόου κρατώντας μια εντυπωσιακή τούρτα και πολλά μπαλόνια ενώ ο Νίκος Κοκλώνης της πρόσφερε ένα μπαλόνι μονόπετρο! H Βίκυ Σταυροπούλου συγκινήθηκε έσβησε τα κεράκια της, έχοντας στο πλευρό της τη Μαρία Μπακοδήμου, την Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή και απάντησε I DO!

Την Κέλλυ Κελεκίδου η οποία τραγούδησε μέσα από μία νέα version μια από τις μεγαλύτερές της επιτυχίες και ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά ερωτικά λαϊκά τραγούδια το «Μα Το Θεό», σε ενορχήστρωση του Παναγιώτη Μπρακούλια και μας έκανε να το ερωτευτούμε ξανά!

Και στο αποκορύφωμα, τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος , κυριολεκτικά, έκανε ολόκληρο το στούντιο και το κοινό από το σπίτι σύσσωμο να τραγουδάει τις τεράστιες επιτυχίες του!

Και διπλή αποχώρηση καθώς η Ιωάννα Τούνη αποχαιρέτησε οικειοθελώς τον διαγωνισμό τραγουδιού για προσωπικούς της λόγους, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πορεία του «J2US».

Το ζευγάρι που αποχώρησε από τον διαγωνισμό ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κέλλυ Κελέκίδου.

Για ακόμα ένα Σάββατο το J2US ήταν πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν και σε επιμέρους hashtags τα ζευγάρια που τους έκαναν περισσότερο εντύπωση.

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «J2US», ανανεώνει το ραντεβού του για το επόμενο Σάββατο, 13 Νοεμβρίου, στις 20:00, και υπόσχεται ένα ακόμα ξέφρενο πάρτι!

Η σταθερή αξία του «J2US», Νίκος Κοκλώνης, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής και φυσικά τα 9 ζευγάρια μας ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς. Άλλωστε, ο απρόβλεπτος Νίκος Κοκλώνης τους ανέθεσε για ακόμη μια φορά τα τραγούδια τους.

  1. Θάνος Πετρέλης - Πηγή Δεβετζή

Υπάρχω για σένα – Νατάσα Θεοδωρίδου

  1. Εβελίνα Νικόλιζα - Νίκος Μπάρκουλης

Κιβωτός - Καίτη Γαρμπή - Αντώνης Ρέμος

  1. Ειρήνη Παπαδόπουλου - James Καφετζής

Τι Τι - Γιώργος Αλκαίος

  1. Ελένη Δήμου - Μαρίνος Κόνσολος

Zitti E Buonι – Maneskin

  1. Γιώργος Βελισσάρης - Σουπερ Κική

Ευλαμπία - Γιάννης Γιοκαρίνης

  1. Κατερίνα Λιόλιου - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Τι κάνω μόνη μου - Δέσποινα Βανδή

  1. Σταν - Μάρα Μεϊμαρίδη

Μεσ Της Πόλης Το Χαμάμ –

  1. Χάρης Βαρθακούρης - Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Φταίει ο Έρωτας - Άντζελα Δημητρίου

Το «J2US» ανανεώνει το ραντεβού του για την ερχόμενη Κυριακή και υπόσχεται έντονα συναισθήματα, αξεπέραστη λάμψη και μοναδικές εκπλήξεις, που θα «χαράξουν» ανεπανάληπτες τηλεοπτικές στιγμές!

Ραντεβού στον ALPHA τo ερχόμενο Σάββατο στις 20:00 για το 8ο live στο οποίο τα 9 πλέον ζευγάρια μας καλούν σε ένα υπέροχο πάρτι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Απάντησε για την οικειοθελή της αποχώρηση από το «J2US» και τις φήμες περί εγκυμοσύνης

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο και με βίασε» - Σοκάρουν οι καταθέσεις κατά γνωστού ηθοποιού

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Αττική; Τέσσερις σεισμολόγοι απαντούν στο Newsbomb.gr