MEDIA

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Είμαι περσόνα και «χρυσόψαρο» - Στον χωρισμό βγήκε το ήθος μου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τον χωρισμό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο
αΝΤ1

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τον χωρισμό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο αλλά και για την εμπειρία που είχε με την μουσική μέσω του J2US μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μια εκπομπή που είχε γυριστεί πριν την διάγνωση του παρουσιαστή με κορονοϊό.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αρχικά δήλωσε «περσόνα» που είναι έτοιμη να αποδεχθεί τις προκλήσεις που της παρουσιάζονται αποκαλύπτοντας ότι οι φίλοι της την αποκαλούν «χρυσόψαρο» επειδή έχει «κοντή μνήμη».,

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε επίσης και για τη μουσική μετά την εμπειρία της από το «J2US» υποστηρίζοντας ότι έχει προτάσεις νυχτερινών μαγαζιών για να τραγουδήσει.

Ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναλώθηκε και στον χωρισμό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο με την ίδια να λέει ότι «είμαστε έτσι σαν άνθρωποι με τον Αριστομένη, δηλαδή είχαμε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές και αυτό βγήκε και στον χωρισμό, γιατί πολλές φορές στον χωρισμό φαίνονται οι άνθρωποι. Και βλέπεις πράγματα που ούτε τα φανταζόσουν και πολλές φορές τα βλέπεις από τα καλύτερα παιδιά και από τους πιο ήρεμους χαρακτήρες»

«Αυτό έγινε με τον Αριστομένη, αλλά στην ουσία οι σχέσεις εγώ πιστεύω αλλάζουν μορφή, δεν χάνονται. Δηλαδή η αγάπη παραμένει, αλλά μπορεί να αλλάξει μορφή. Να γίνει από ζευγάρι, από ερωτική φιλική η σχέση. Μ’ εμάς αυτό έγινε. Η αγάπη, όμως, παρέμεινε. Αισθάνθηκα μια ανασφάλεια και φόβο, αλλά δώσαμε λίγο χρόνο» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Εμένα δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Αυτό ήταν κάτι αναπόφευκτο βέβαια, δηλαδή ένας χωρισμός σίγουρα θα συζητηθεί, αλλά εμείς δώσαμε λίγο χρόνο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και βγήκε προς τα έξω Οκτώβρη. Βλέπω ζευγάρια που χωρίζουν και ανεβάζουν σέλφι. Εμείς δεν είμαστε έτσι, γιατί τα λάθη πιστεύω ότι γίνονται εκεί, όταν κάτι είναι εν βρασμώ ψυχής» συμπλήρωσε για τον χωρισμό της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και κατέληξε για το θέμα:

«Δεν ισχύει για μένα το τώρα παντρεύτηκα πού πάω να χωρίσω. Αν αυτό σε κάνει να είσαι ευτυχισμένος. Στην αρχή πίστευαν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο μας οδήγησε κι έβλεπα παπαράτσι έξω από το σπίτι κι από το μαγαζί. Γίνεται πάρα πολύ και τώρα, επειδή έχει περάσει ο καιρός και δεν έχω δείξει ακόμα κάτι. Το βιώνω μόνη και δεν το περίμενα ποτέ ότι θα το κάνω. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, γαντζωνόμουν πάντα σε κάποιον. Είχα ανασφάλεια, δεν πατούσα στα πόδια μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται επιδείνωση του καιρού - Η εξέλιξη μέχρι την επόμενη εβδομάδα

GNTM: Η Όλγα «τρέλανε» και τα άλογα με την πιο «καυτή» της φωτογράφιση (photos)