MEDIA

Eurovision 2022: Οι πρώτες γκρίνιες - «Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος»

Eurovision 2022 νίκος γκάνος
Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ των πέντε υποψηφίων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022
eurovisionworld

Ο Νίκος Γκάνος ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που είχαν υποβάλει τα τραγούδια τους στη Δημόσια Τηλεόραση για τη Eurovision 2022

Ωστόσο, το όνομά του απουσιάζει από την τελική πεντάδα υποψηφίων για την Eurovision από την ΕΡΤ. Ο τραγουδιστής ξεσπά στα social media και στράφηκε εναντίον της μεθόδου που ακολουθεί η ΕΡΤ για να φτάσει στον καλλιτέχνη, που θα μας εκπροσωπήσει τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο.

«Αυτή είναι η τελική πεντάδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική πεντάδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική πεντάδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός;», έγραψε σε ανάρτησή του ο Νίκος Γκάνος.

Και πρόσθεσε: Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με "αυτόν", εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο», έγραψε ο Νίκος Γκάνος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τα είπα και ξαλάφρωσα, ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας».

Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί, με αλφαβητική σειρά, είναι οι Amanda Georgiadi, good job nicky, Joanna Drigo, Ilias Kozas, Lou is. Την επόμενη εβδομάδα, τα μέλη της επιτροπής θα προγραμματίσουν διαδοχικές συναντήσεις με τους καλλιτέχνες και την ομάδα τους, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικότερα τις προτάσεις τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Νίκος Αντωνιάδης ο δικηγόρος που πρωτοστάτησε κατά των εμβολιασμών

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι οδηγίες για ασθενείς που δεν χρήζουν νοσηλείας