MEDIA

GNTM 4: Πλάνταξαν στο κλάμα τα μοντέλα - Έκπληξη με την αποχώρηση (videos)

GNTM
Οι κριτές του Greece’s Next top Model

Την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης (23/11) οι τηλεθεατές του Greece’s Next top Model 4.

Αρχικά η παραγωγή του GNTM χάρισε μία ημέρα χαλάρωσης και παιχνιδιού για τα υποψήφια μοντέλα, έτσι ώστε να αποφορτιστούν για λίγο από τις απαιτητικές δοκιμασίες.

Ωστόσο για μία ακόμα φορά, οι εντάσεις και οι τριβές δεν έλειψαν στο σπίτι...

GNTM: Η δοκιμασία αποχώρησης που έφερε κλάμα στα μοντέλα

Για την δοκιμασία αποχώρησης τα παιδιά στήθηκαν μπροστά στον φακό του Bill Georgoussis ως fashion αγγελιαφόροι με ρομαντική διάθεση, κρατώντας από ένα γιγαντιαίο prop, με το οποίο «έστειλαν» το δικό τους μήνυμα.

Φυσικά δεν ήταν μόνοι τους καθώς καλεσμένοι - έκπληξη τους βοήθησαν να βγάλουν το απαραίτητο συναίσθημα και να φτάσουν στον στόχο τους.

Οι καλεσμένοι - έκπληξη ήταν τα αγαπημένα πρόσωπα των εννέα παικτών. Τα μοντέλα που είχαν να δουν τους δικούς τους, με αποτέλεσμα να φορτιστούν συναισθηματικά. Κάποιοι τα κατάφεραν να δείξουν την ψυχραιμία τους, ενώ άλλοι δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

GNTM: Στο νοσοκομείο η Κυβέλη

Ένα πρόβλημα υγείας προέκυψε για την Κυβέλη, η οποία βρέθηκε εκτός πλατό στο GNTM της Τρίτης, καθώς βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Μετά την φωτογράφιση του GNTM 4, η Κυβέλη χρειάσθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε μικρή χειρουργική επέμβαση.

Όπως είπε στο πλατό ο Δημήτρης Σκουλός το νεαρό μοντέλο είναι καλά στην υγεία του αλλά έπρεπε να λείψει για κάποιες ώρες.

Μάλιστα, η Κυβέλη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση μέσα από το νοσοκομείο και είπε:

«Είμαι πάρα πολύ καλά, όλα πήγαν τέλεια. Δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό».

«Η Κυβέλη δυστυχώς έπρεπε να λείπει από το πλατό σας σήμερα. Είχαμε βέβαια τη χαρά να την έχουμε εμείς κοντά μας. Έπρεπε να υποβληθεί σε μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο και από αύριο θα μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και να συμμετέχει κανονικά σε όλες τις δοκιμασίες του διαγωνισμού» είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός της Κυβέλης.

GNTM: Η καλύτερη φωτογραφία και η αποχώρηση

Η καλύτερη φωτογραφία κρίθηκε ανάμεσα στον Αγγαίο και στην Αγάπη. Εκείνος που κέρδισε την πρωτιά ήταν ο Αγγαίος, με την Αγάπη να μένει για άλλη μια φορά στη δεύτερη θέση.

Οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός είχαν να πάρουν μια δύσκολη απόφαση, καθώς ο αριθμός των παιδιών έχει μειωθεί σημαντικά.

Τελικά έκριναν ότι η Μαρία είχε την χειρότερη λήψη κι αποχώρησε.

Ο Κωνσταντίνος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ενώ κι οι υπόλοιποι παίκτες λύγισαν, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.

Η τελική οχτάδα του παιχνιδιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χάος από την κακοκαιρία στην Αττική: Κλειστοί δρόμοι, απεγκλωβισμοί πολιτών και πλημμυρισμένα σπίτια

Νίκος Στραβελάκης: Η αλήθεια για τον κορονοϊό και τα τρία ψευδώς αρνητικά τεστ

Νέα Ιωνία: Ένταση έξω από ιατρείο - Νεκρός ένας άνδρας Ρομά μετά από εξέταση