MEDIA

GNTM 4: Η Κυβέλη που τα βάζει με όλους και το μοντέλο που «πνίγηκε» στην πισίνα

GNTM
Οι κριτές του Greece’s Next top Model

Την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας (29/11) οι τηλεθεατές του Greece’s Next top Model 4.

Η αποχώρηση της Μαρίας αλλά και η νοσηλεία της Κυβέλης, μετά από επέμβαση στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί, είχαν στιγματίσει το προηγούμενο επεισόδιο.

Το χάσμα μεταξύ της Κυβέλης και των υπολοίπων παιδιών στο σπίτι του GNTM φαίνεται ότι είναι οριστικό.

Η ίδια δεν μίλησε στην κάμερα με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες της.

«Σήμερα το πρωί η Ειρήνη εντελώς τυχαία ήταν λίγο μαγκωμένη μπροστά στην κάμερα. Με ρώτησε για να μπει στο μπάνιο. Δεν ρωτά ποτέ για να μπει κι έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές. Δεν χτυπά την πόρτα, μόνο τελευταία που τής το έχω πει επανειλημμένα. Η ίδια έλεγε ότι όλα της ανήκουν εδώ μέσα κι έχει κάποια τέτοια θεματάκια.
Από χθες το βράδυ πολλά παιδιά από το σπίτι με προσέγγισαν για να δούνε αν είμαι καλά, ειδικά μετά την εγχείρηση. Πιστεύω ότι σίγουρα το όλο ενδιαφέρον για την υγεία μου, έχει προκύψει γιατί θα φοβούνται να μην βγούνε κακοί στην τηλεόραση κι ότι έδωσαν το disadvantage σε έναν άνθρωπο που δεν είναι καλά.»

To challenge επιβράβευσης

Πριν από την καθιερωμένη φωτογράφιση αποχώρησης, τα μοντέλα περίμενε μια έκπληξη.

Στην πισίνα του σπιτιού εμφανίστηκαν ο Γιώργος Καράβας με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, οι οποίοι σε ρόλο μοντέλου και φωτογράφου αντίστοιχα, ανακοίνωσαν το καινούριο challenge, που ήταν φωτογράφιση για μεγάλη εταιρία design οπτικών. Το concept αυτή τη φορά ήθελε τα μοντέλα σε ρόλο λουόμενων άλλης εποχής, να ποζάρουν με ύφος υπεροπτικό, φορώντας φυσικά τα γυαλιά.

Από αυτή τη δοκιμασία, την καλύτερη φωτογραφία είχε η Όλγα.

Η φωτογράφιση αποχώρησης

Στη συνέχεια, τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν κάτω από το νερό. Αυτή η δοκιμασία έφερε τους παίκτες αντιμέτωπους με τους φόβους τους, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν σε.. επικίνδυνα νερά.

Η φωτογράφιση έχει να κάνει με τον αποχωρισμό και τρία συναισθήματα, που αυτός φέρνει μαζί του.

Στην κινηματογραφική πισίνα είχε τοποθετηθεί ένα άγαλμα σε κλίμακα 2:1. Αυτό το άγαλμα συμβόλιζε το στοιχείο, που έπρεπε να αποχωριστούν τα μοντέλα, καθώς πόζαραν για το φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου.

Οι διαγωνιζόμενοι είχαν και από ένα διαφορετικό συναίσθημα, που τους έδωσε ο Αγγαίος, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας.

Η αμφισβήτηση της Κυβέλης

Η Κυβέλη δημιούργησε και θέμα στο πλατό κατά την διαδικασία της κριτικής, σχολιάζοντας τη φωτογραφία του Ναπολέοντα, γιατί κατά τη γνώμη της δεν ήταν εντός του κόνσεπτ.

Αυτή η αντίδρασή της ήταν και εκείνη που δημιούργησε έναν μικρό πανικό στο πλατό.

Μάλιστα, κάποιοι παίκτες ξέσπασαν σε γέλια, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι η Κυβέλη αμφισβήτησε τους κριτές.

Η καλύτερη φωτογραφία

Σύμφωνα με τους κριτές, Όλγα και Κυβέλη είχαν τις δύο καλύτερες λήψεις τις βραδιάς. «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο concept. Είχατε με διαφορά τις καλύτερες λήψεις. Η Όλγα ήταν ο ορισμός του ''πάθους'' και η Κυβέλη ο ορισμός της ''απόγνωσης''. Η καλύτερη φωτογραφία από τις δύο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η εικόνα που θα κερδίσει είναι αυτή που έτυχε το πιο δύσκολο συναίσθημα. Και είναι της Κυβέλης» ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ο παίκτης που αποχώρησε

Τις χειρότερες λήψεις είχαν η Αγάπη κι ο Στυλιανός. Όπως αποφάσισαν οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, το μοντέλο που… πνίγηκε από τη δοκιμασία και αποχώρησε από το GNTM 4 ήταν ο Στυλιανός.

Η Όλγα, στο άκουσμα της ανακοίνωσης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς με τον Στυλιανό είχε έρθει πολύ κοντά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Ικαρία

Αρπαγή 30χρονης: Το γκρι αυτοκίνητο και τα αλβανικά – Η κατάθεση του θύματος

Σέρρες: «Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, με αποδέχονται» απαντά ο ιερέας με τις ημίγυμνες φωτογραφίες