MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη που θα κάνει έξαλλο τον Ακύλα – Πού θα ξεσπάσει η οργή του

Άγριες Μέλισσες Ακύλας
Σκηνή από τη σειρά, Άγριες Μέλισσες.
ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες: Μια αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω – κάτω για τους χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Νέες ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες. H Ελένη, έχοντας πια σιγουρέψει τόσο ότι ο Ακύλας κυνηγάει τον Λάμπρο για να εκδικηθεί τον θάνατο του αδελφού του όσο και την εμπλοκή του καθεστώτος στην ομαδική δολοφονία στο βουνό, επισκέπτεται τον Λάμπρο μαζί με τον Σαράφη στη φυλακή και τον ενημερώνει.

Μετά τη συνάντηση με την Ελένη και τον Σαράφη, ο Λάμπρος δέχεται την επίσκεψη του Ντούνια που τον απειλεί ανοιχτά: «Δάσκαλε, δεν πρόκειται ποτέ να βγεις από εδώ μέσα! Αποβράσματα σαν εσένα αξίζουν μόνο τον θάνατο! Και θα τον έχεις… Κανείς δεν θα σε σώσει, ούτε η αγαπημένη σου Ελένη!», του λέει.

Στο Διαφάνι, η Μάρω, η μητέρα του Ζάχου, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια και επανασυνδέεται με όλους τους παλιούς φίλους στο χωριό. Η Ελένη που τη συναντάει την αγκαλιάζει και οι δύο γυναίκες κάθονται να πουν τα νέα τους. Η Μάρω της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει στο θέμα με τον Λάμπρο.

Ετσι ζητάει από τον γιο της να της κανονίσει συνάντηση με τον Λάμπρο στη φυλακή. «Τι δουλειά έχεις να δεις τον Λάμπρο;», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει: «Ακουσε αγόρι μου, αν δεν ήταν ο Λάμπρος με την Ελένη να σε σώσουν τότε στον πόλεμο, τώρα δεν θα ήσουν εδώ. Εχεις υποχρέωση να τον βοηθήσεις και να βγει από εκεί μέσα! Πότε έγινες τέτοιος άνθρωπος εσύ;».

Την επόμενη μέρα γίνεται η συνάντηση και η Μάρω προσπαθεί μάταια να συνεφέρει τον γιο της, αλλά η Ελένη τον δικαιολογεί αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Ο Ζάχος συγκλονίζεται με όσα ακούει και αυτή τη φορά αποφασίζει να τη βοηθήσει έμπρακτα. Ομως, οι διώκτες του Λάμπρου καταστρώνουν ακόμα ένα σχέδιο εναντίον του.

Η Ζωή διώχνει κλοτσηδόν την Αιμιλία

Η Αιμιλία, έχει πάλι ξεπεράσει τα όρια και επεμβαίνει στα του οίκου Μεγαρίτη. Η Ζωή γίνεται ξανά έξαλλη μαζί της και αυτή τη φορά τη διώχνει από το σπίτι: «Αρκετά σε ανέχτηκα! Μάζεψέ τα και φύγε αμέσως από εδώ», της λέει και η Αιμιλία θυμώνει, ενώ ο Ακύλας που έρχεται εκείνη την ώρα και τις βρίσκει να καβγαδίζουν, προσπαθεί να τις χωρίσει και ζητάει να μάθει τι έχει συμβεί.

Η Ζωή του λέει φεύγοντας: «Τίποτα, Ακύλα μου! Η Αιμιλία τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι μας»! Η Αιμιλία μονολογεί: «Αχάριστη! Επρεπε να ανοίξω το στόμα μου να σε “κάψω”…», ισχυρίζεται και δαγκώνεται καθώς δεν υπολόγισε τον Ακύλα που είναι εκεί και αυτός τη ρωτάει επίμονα για τι πράγμα θα «έκαιγε» τη Ζωή.

Τότε εκείνη του λέει: «Η γυναίκα σου σε απατάει μ’ έναν από τους Σεβαστούς! Κοίτα να της μαζέψεις τα λουριά» και φεύγει. Ο Ακύλας εμβρόντητος και έξαλλος από τον θυμό του, μονολογεί: «θα σας θάψω και τους δύο», αλλά φροντίζει να συγκρατηθεί και με μεθοδικό τρόπο να βρει ποιος από τους Σεβαστούς είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του. Ετσι βάζει να παρακολουθούν τη Ζωή σε κάθε της βήμα, ενώ ο Ακύλας κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στον Μελέτη.

Στο μεταξύ ο Δούκας ζητάει από τη γυναίκα του να του επιστρέψει την περιουσία που της είχε γράψει, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά. Ξέρει πως με το να του τη δώσει πίσω, θα έρθει Και το τέλος του γάμου της. Ο Σεβαστός γίνεται έξω φρενών και εκείνη του ξεκαθαρίζει: «Μόνο πάνω από το πτώμα μου θα τα πάρεις όλα πίσω! Δεν πρόκειται να αφήσω καμία να σε πάρει από εμένα, βάλτο καλά αυτό στο μυαλό σου».

Η Σοφούλα, έξαλλη με τον αδελφό της, ενημερώνει τους γονείς της, ενώ ο θανασάΚης ζητάει από τον Μελέτη να τον κάνει μέλος στους Αβαντες. Ο Τόλλιας ενημερώνει το χωριό για τη χρεοκοπία και ζητά από τον Ακύλα να βρούνε μια λύση. Ο Σέργιος, πάνω στο θυμό του, αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως βοήθησε τον Λάμπρο στη φυλακή και η σύγκρουση του Νικηφόρου και της Ασημίνας, μετά την αποκάλυψη του μικρού για την επίσκεψή του στη φυλακή, θα είναι σφοδρή και το ζευγάρι θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπο.

Το μνήμα της Ανέτ και του Μιλτιάδη θα γίνει χώρος αυτοκριτικής κι αυτογνωσίας για τον Μελέτη και τον Δούκα, που πρέπει να αναμετρηθούν με τα λάθη τους. Ο γάμος του Μελέτη και της Κορίνας θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή.

Τα ερωτικά μπερδέματα των Σεβαστών

O Νικηφόρος συναντάει τη Ρένα, αλλά εκείνη του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν του λέει πως δεν θέλει να βρεθούν ξανά. «Δεν καταλαβαίνω τον λόγο; Εγινε κάτι;», τη ρωτάει και εκείνη σίγουρη για πως ο Νικηφόρος ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα, του λέει: «Πιστεύω πως δεν έχεις ξεπεράσει την πρώην γυναίκα σου! Το καταλαβαίνω, δεν είσαι μαζί μου 100% και δεν θέλω να μπλέξω σε μια τέτοια κατάσταση».

Ο Νικηφόρος αισθάνεται άσχημα με όσα ακούει, όμως θέλει να καταπολεμήσει τα συναισθήματά του για την Ασημίνα, από τη στιγμή που και εκείνη δείχνει να έχει προχωρήσει. Ετσι κανονίζει μια εκ νέου συνάντηση με τη Ρένα προκειμένου να της κάνει πρόταση να το πάνε ξανά από την αρχή σε νέες βάσεις.

Κι ενώ ο Νικηφόρος προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα προσωπικά του ζητήματα, από την άλλη ο Κωνσταντής ανακοινώνει στα αδέλφια του ότι με τη Δρόσω τα ξαναβρήκαν και είναι πια και επίσημα ξανά μαζί! Αυτό χαροποιεί Νικηφόρο και Πηνελόπη καθώς ξέρουν πως έτσι θα αντιμετωπίσει και τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρήκαν την 16χρονη κόρη τους κρεμασμένη

Νέα μέτρα: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60, αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα

Χαμός στο Twitter με το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Έχουμε αρχίσει να ντρεπόμαστε και οι εμβολιασμένοι»