MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Νέα δολοφονική επίθεση κατά της Μυρτάλης

Γη της Ελιάς Μυρτάλη
Σκηνή από τη σειρά του Mega.
Mega

Η Γη της Ελιάς: Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ του Mega.

Οι εξελίξεις συνεχίζονται στη «Γη της Ελιάς» με αμείωτο ενδιαφέρον και με γεγονότα που κόβουν την ανάσα. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε πως η ζωή της Μυρτάλης έχει μπει σε μια ήρεμη τροχιά και οι εφιαλτικές ώρες που πέρασε στα χέρια του απαγωγέα της αποτελούν παρελθόν.

Από την άλλη, η σχέση της με τον Στέφανο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μετά από την τελευταία δοκιμασία που πέρασε με την περιπέτεια της υγείας της, απολαμβάνει την καθημερινότητά της και διαχειρίζεται τα πράγματα με δυναμισμό και τόλμη. Ο νεαρός Καπερνάρος στηρίζει την επιχειρηματική προσπάθεια της αγαπημένης του και προσφέρεται να μπει εγγυητής στο δάνειό της.

Ο Αλέξης επιστρέφει

Την ίδια ώρα ο Αλέξης, μετά την επιστροφή του από τη κλινική, καταφένρει να μη δείχνει στους άλλους τους δαίμονες που κυριαρχούν στο άρρωστο μυαλό του. Η σχέση του με τη Μάρθα φαίνεται να τον έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο και η νεαρή κοπέλα έχει μετακομίσει πλέον στο σπίτι του. Η Μάρθα, λόγω της ψυχικής διαταραχής της, νιώθει πως χρειάζεται βοήθεια και ζητά από τον Αλέξη, που είναι ψυχολόγος, να ξεκινήσει συνεδρίες μαζί του. Αυτό θα βοηθήσει το μανιακό απαγωγέα της Μυρτάλης να μάθει τα πάντα για τον ψυχικό κόσμο της Μάρθας και να γίνει χειριστικός απέναντί της.

Η κοπέλα, όμως, θ’ αρχίσει να καταλαβαίνει ότι ο άνθρωπος με τον οποίο έχει ερωτική σχέση είναι ένας επικίνδυνος και εμμονικός άντρας. Από την άλλη, η Μαργαρίτα αγνοεί την πραγματική κατάσταση του γιου της και χαίρεται που έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του. Όμως, οι εμμονές του Αλέξη για τη Μυρτάλη δεν έχουν φύγει. Στην πραγματικότητα, εκείνη συνεχίζει να αποτελεί το αντικείμενο του πόθου του.

Την κυνηγά στα στενά της Μάνης

Μια τυχαία συνάντηση θα αποδειχθεί μοιραία Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, αρχίζει το μυαλό του να παίρνει επικίνδυνες στροφές και ο υπεράνω υποψίας ψυχολόγος είναι αποφασισμένος να της επιτεθεί δολοφονικά. Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα πετυχαίνει τη Μυρτάλη μόνη της και στην προσπάθειά του να της εξομολογηθεί τον έρωτά του αρχίζει να την κυνηγά στα στενά της Μάνης. Δεν πρέπει να είναι κανένας άντρας στο πλευρό της. Μόνο αυτός. Και αν εκείνη δεν μπορεί να τον ερωτευθεί τότε θα τη δολοφονήσει. Στο μυαλό του έχει ήδη καταστρώσει το σατανικό σχέδιο της εκδίκησής του κατά της νεαρής κοπέλας, καθώς δεν μπορεί να ξεπεράσει την απόρριψή της.

Η Μυρτάλη θα ξαναζήσει την κόλαση καθώς οι απειλές του φαίνονται ολοένα και πιο τρομακτικές. Λίγο πριν γίνουν πραγματικότητα οι χειρότεροι εφιάλτες της, θα καταφέρει να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο Αλέξης συλλαμβάνεται και αυτή τη φορά δεν έχει επιστροφή.

Το τέλος του θα είναι συγκλονιστικό, μιας και θα τον βρει μόνο στην ψυχιατρική κλινική. Τότε μόνο θα έρθει η πραγματική λύτρωση για τη Μυρτάλη. Η Μαργαρίτα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι πήγε να κάνει το παιδί της και, αν και τον αγαπά πολύ, πλέον είναι βέβαιη πως αποτελεί κίνδυνο για τη Μυρτάλη και αυτό δεν πρόκειται να του το συγχωρήσει ποτέ. Η Μυρτάλη επιστρέφει στην αγκαλιά των αγαπημένων της προσώπων και αισθάνεται πλέον ανακουφισμέν. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ που βίωσε είναι η αγάπη του Στέφανου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Μαρκέλλας: Ομόφωνα ένοχη για όλες τις κατηγορίες η 34χρονη που κακοποίησε την 10χρονη

Καιρός – Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Περικυκλωμένη από σύννεφα η Ελλάδα… (vid)

Μετάλλαξη «Όμικρον»: Πώς έφτασε στην Ελλάδα το πρώτο κρούσμα - Τι λέει ο «ασθενής μηδέν»