MEDIA

Αθηνά Χρυσαντίδου: Η κακοποίηση από πρώην σύντροφό της – Ξέσπασε κλάματα στην κάμερα (video)

Αθηνά Χρυσαντίδου: Η κακοποίηση από πρώην σύντροφό της – Ξέσπασε κλάματα στην κάμερα (video)
Instagram: athina_xrisantidou

«Πάγωσαν» όλοι στο πλατό με τις δηλώσεις της Χρυσαντίδου - Όσα είπε για την κακοποίηση και την πρόταση για να μπει στο Survivor

H Αθηνά Χρυσαντίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και λύγισε περιγράφοντας την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της. Παράλληλα η πρώην παίκτρια του «Power of Love» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε στον νέο κύκλο του «Survivor».

«Έχω κάνει μια κουβέντα για το Survivor αλλά θα δείτε. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Το οικονομικό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Με ένα ποσό άνω των 5.000 ευρώ θα έλεγα ναι στο Survivor. Θεωρώ ότι όλοι θα έλεγαν ναι σε ένα τέτοιο ποσό. Εβδομαδιαίο, έτσι; Όχι μηνιαίο! Ε βέβαια, εντάξει» είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του «Power of Love».

«Έχω να αγαπήσω σχεδόν δυο χρόνια. Δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα. Μου έχουν τύχει στο παρελθόν ακραίες καταστάσεις. Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18. Βρήκα όμως την δύναμη να φύγω στην τρίτη με τέταρτη φορά που έγινε. Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο. Είχα τραυματιστεί. Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου, αναγκάστηκα να της το πω γιατί είχε γίνει ένα θέμα και αναγκάστηκα να μιλήσω» είπε με «σπασμένη» φωνή η Αθηνά Χρυσαντίδου, χωρίς να μπορεί να συνεχίσει τη συνέντευξη της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για απάτη: «Είμαστε από τη Europol και σας ερευνάμε…»

Θρήνος στο Ηράκλειο: Από τα «φώτα» και τις μεγάλες πίστες στην αυτοκτονία

«Βρέχει» λεφτά από ΟΑΕΔ -ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται τα επιδόματα στους δικαιούχους