MEDIA

Αντώνης Κανάκης: Όσα είπε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την καταγγελία για το «revenge porn»

Αντώνης Κανάκης: Όσα είπε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την καταγγελία για το «revenge porn»
Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για την απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλου
Screenshot

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή του ANT1 «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης, στον απόηχο των αποκαλύψεων ότι ο παρουσιαστής είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό σε ιστοσελίδα, χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην κοπέλας του.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) είχε προκληθεί σάλος στα social media καθώς αποκαλύφθηκε καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών με σεξουαλικό περιεχόμενο, σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, μιας πρώην συντρόφου του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Το κύμα οργής που προκλήθηκε στα social media μετά τις αποκαλύψεις έφεραν την άμεση απομάκρυνση του παρουσιαστή από το «Ράδιο Αρβύλα», με την ανακοίνωση να γίνεται από τον Αντώνη Κανάκη. «Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη, και παράξενη ημέρα για το Ράδιο Αρβύλα», είπε κατά την έναρξη της εκπομπής.

«Από τις πιο δύσκολες που έχουμε βιώσει. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι αγάπη, είναι κοινωνία. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, είμαστε σε σύγχυση. Δεν ξέρω ακριβώς πως θα κυλήσει. Ζητάμε συγγνώμη, θα πούμε όσο πιο ήρεμα γίνεται αυτά που έχουμε να πούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Στάθη. Νιώθουμε στεναχωρημένοι και προδομένοι από όλο αυτό που συνέβη», πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης, ενώ και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της εκπομπής ήταν εμφανώς επηρεασμένοι. Τόσο ο Γιάννης Σερβετάς όσο και ο Χρήστος Κιούσης, οι οποίοι μεταξύ άλλων ανέφεραν πως είναι και γονείς και θα πρέπει να διαφυλάξουν τα παιδιά τους από τέτοιες συμπεριφορές.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Διαβάστε το χρονικό της απομάκρυνσής του

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος από την εκπομπή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που κατηγορείται για revenge porn

Αλέξης Κούγιας - Φαίη Σκορδά: «Σφάχτηκαν» στον αέρα - «Γι’ αυτό είσαι μόνη σου»

Τροχαίο δυστύχημα στο Αιγάλεω: Αυτοκίνητο σκότωσε πεζούς - Αναζητά πληροφορίες η ΕΛΑΣ