MEDIA

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ανάρτηση του Κιούση μετά τις αποκαλύψεις για το μέλος των Ράδιο Αρβύλα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ανάρτηση του Κιούση μετά τις αποκαλύψεις για το μέλος των Ράδιο Αρβύλα
Ο Χρήστος Κιούσης
Instagram: kiousisq

Στάθης Παναγιωτόπουλος:  Η ανάρτηση – απάντηση του Χρήστου Κιούση μέσα από τα socia lmedia

Μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες (13/12) εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τα υπόλοιπα μέλη των Ράδιο Αρβύλα αποφάσισαν να απομακρυνθεί από την εκπομπή, ενώ αβέβαιο παραμένει και το μέλλον της.

«Ζητούμε την κατανόησή σας για τον τρόπο που παρουσιάσαμε την εκπομπή, δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι το διασκεδάζουμε. Είπαμε ό,τι είχαμε να πούμε. Εκφράζουμε τη λύπη μας, πρώτα από όλα για το κορίτσι και την εμπειρία που βίωσε, εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός ότι υποχρεωθήκαμε να βγούμε στον αέρα για αυτό κι έχουμε έναν θυμό μέσα μας. Είναι μια απόφαση που δεν έχει παρθεί. Δεν ξέρω τι θα γίνει από αύριο. Ή θα βρούμε τον τρόπο να βγούμε κανονικά ή μια τέτοια εκπομπή δεν έχω λόγο και δεν θέλω να την παρουσιάζω», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Αυτή η εβδομάδα εκπομπών που ξεκίνησε, θα ήταν η τελευταία πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Θα ήταν αφιερωμένη στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είχαμε συνεννοηθεί όπως κάθε χρόνο να την αφιερώσουμε για να υποστηρίξουμε το έργο τους που είναι συγκλονιστικό. Χρειάζεται η βοήθεια των πολιτών, το κράτος δεν το χρηματοδοτεί. Χρειάζεται οικονομική βοήθεια, οι άνθρωποι φροντίζουν τα παιδιά. Φροντίζουν παιδιά δεν χρειάζεται άλλο επιχείρημα. Αν είναι να βγει κάτι από τη σημερινή εκπομπή που να είναι όμορφο, αν έχετε καταλάβει τη θέση που έχουμε βρεθεί, είμαστε φορτισμένοι και συγχυσμένοι. Σας παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου να καλέσετε και να στηρίξετε το Χαμόγελο του Παιδιού», πρόσθεσε.

Ο Χρήστος Κιούσης, συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου επί σειρά ετών, ανέβασε ένα story στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να πάρει θέση για το περιστατικό.

265838025_400120811802278_6741642906782039231_n.jpg
Η ανάρτηση του Χρήστου ΚιούσηInstagram: kiousisq

Ο Χρήστος Κιούσης στον αέρα των «Ράδιο Αρβύλα», αποκάλυψε πως χρειάστηκε να απολογηθεί στη μεγάλη του κόρη για όσα θα διάβαζε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αλλά και για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα πριν βγει το θέμα σήμερα στη δημοσιότητα.

«Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω. Δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα, αλλά σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ –ένα παιδί που είναι συνέχεια μέσα στα social media- να της πω ότι ‘θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι “δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν, όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο (σ.σ. Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς)» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κιούσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας μετά από μάχη με τον κορονοϊό

Γιώργος Τράγκας: Ο άγνωστος «θείος» της δημοσιογραφίας – Από το Μεταξουργείο στα σαλόνια

Οργή από τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Στον «αέρα» οι Ράδιο Αρβύλα

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το σχόλιό του για τον Αντώνη Κανάκη