MEDIA

Η Φάρμα: Νέο «καυτό» τετ-α-τετ κάτω από τις κουβέρτες για Ηλιάδη και «ξερολούκουμο»

Ηλιάδη - Γρηγόρης Φάρμα
Νέες αγκαλιές κάτω από τις κουβέρτες για το ζευγάρι της Φάρμας...
Glomex / ANT1

Η Φάρμα: Το νέο ειδύλλιο φαίνεται πως έχει αρχίσει να αναπτύσσεται για τα καλά στο παιχνίδι του ΑΝΤ1.

Φαίνεται πως το… σίριαλ που ξεκίνησε με τη φημολογούμενη σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη μέσα στη «Φάρμα», θα έχει και συνέχεια. Η γνωστή τραγουδίστρια, που είχε αποκαλέσει τον συμπαίκτη της «ξερολούκουμο» και στη συνέχεια είχε βρεθεί μαζί του κάτω από τις κουβέρτες, το έκανε… ξανά!

Αγγελική και Γρηγόρης έχουν γίνει αχώριστοι και μάλιστα δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά μαζί κάτω από τα σκεπάσματα. Αυτό, προφανώς, έδωσε «λαβή» στους υπόλοιπους παίκτες στη «Φάρμα» για να κάνουν και τα ανάλογα σχόλια.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που μεταξύ σοβαρού κι αστείου ρωτάνε «τι θα γίνει με αυτή την ιστορία», αφού η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης έχουν γίνει… αυτοκόλλητοι, μέρα και νύχτα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, πάντως, σχολίασε πως διακρίνει μια ζήλια από κάποιος συμπαίκτες της. «Δεν τους έχω ψυχολογήσει ακόμα πώς μας βλέπουν ακόμα με τον Γρηγόρη. Για να πω την αλήθεια μια μικρή ζήλια τη βλέπω. Μπορεί κάποιους να τους πειράζει που ο άλλος έχει βρει ένα φλερτ στο παιχνίδι και ζει αυτό το πολύ όμορφο. Έχω πιάσει κάποια στραβά βλέμματα για να είμαι ειλικρινής», ανέφερε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Μέτρα: Σενάριο για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι και για κλείσιμο εστίασης από τις 22:00

Τζόκερ: Τίναξε τη μπάνκα ένας υπερτυχερός - Κέρδισε 2,7 εκατ. ευρώ!

Μετάλλαξη Όμικρον: Ποιο είναι το δερματικό σύμπτωμα που πρέπει να προσέξετε - Τι έδειξε νέα μελέτη