MEDIA

Survivor Spoiler: «Σφαγή» για τη Μυριέλλα, έξαλλος ο Βαλάντης - Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα ασυλία

Survivor spoiler
Άνω-κάτω η ομάδα των Διάσημων στο Survivor.
ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Γεμάτο ένταση, καυγάδες αλλά και ένα αγώνισμα που θα προκαλέσει ακόμα περισσότερες διαμάχες θα είναι το επεισόδιο της Δευτέρας.

Το Survivor μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα και η ένταση έχει ανέβει κατακόρυφα και στις δυο παραλίες. Μαχητές και Διάσημοι με το… καλημέρα είναι στα μαχαίρια και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες μετά από το αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας (03.01). Κεντρικό πρόσωπο αναμένεται να είναι και πάλι ο Βαλάντης, ο οποίος φαίνεται πως έχει βγει εκτός εαυτού με τη Μυριέλλα Κουρεντή από την ομάδα του, αλλά και με τον Γιώργο Κατσαούνη από την αντίπαλη ομάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής στο επεισόδιο της Δευτέρας λέει απίστευτα πράγματα για τους προαναφερόμενους, ενώ στο αγώνισμα που θα ακολουθήσει αναμένονται επεισοδιακές σκηνές. Παράλληλα, θα ακουστούν αρκετά «χοντρά» πράγματα από τους παίκτες και των δυο ομάδων κι έτσι το Συμβούλιο του Νησιού αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Όσο για τον νικητή στο αγώνισμα ασυλίας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μαχητές θα καταφέρουν και πάλι να επικρατήσουν των Διάσημων οι οποίοι θα πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού και θα κληθούν να ψηφίσουν και πάλι για να αναδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι το έργο τους θα είναι πιο δύσκολο καθώς αναμένεται να επανέλθει η ατομική ασυλία, συνεπώς ένας από τους παίκτες της ομάδας δεν θα μπορεί να ψηφιστεί…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ξεψύχησε το νεογέννητο βρέφος της 36χρονης διασωληνωμένης με κορονοϊό

Οι Πακιστανοί ζητούν συγγνώμη και ακύρωση των προστίμων για τις εικόνες στο Σύνταγμα

Μετάλλαξη Όμικρον: «Το ίδιο άτομο μπορεί να μολυνθεί 4 και 5 φορές» - Έτσι ξεφεύγει από τα rapid