MEDIA

Survivor: «Βόμβα» με τους υποψήφιους - Η απόφαση που έφερε τα πάνω - κάτω (videos)

Survivor: «Βόμβα» με τους υποψήφιους - Η απόφαση που έφερε τα πάνω - κάτω (videos)
Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
ΣΚΑΙ

Survivor: Το συμβούλιο του νησιού επιφύλασσε εκπλήξεις και πλέον θα γίνει μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στους υποψήφιους

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης (4/1), δεύτερη ήττα για τους Διάσημους που θα χάσουν ακόμα έναν παίκτη.

Ο χαμός που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Βαλάντη και τους συμπαίκτες του συνεχίστηκε, όπως και η κόντρα του με τον αντίπαλο, Γιώργο Κατσαούνη.

Ακόμα μια έριδα άνοιξε ο τραγουδιστής στους Διάσημους, αυτή τη φορά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον οποίο εγκάλεσε και για παλαιότερη συμμετοχή του στα κοινά, ενώ τον κατηγόρησε ότι δε βοηθάει στη συμβίωση, ότι είναι διπλωμάτης και ότι κάνει… πολιτική!

Survivor: Το δώρο του Κατσαούνη στην Μυριέλλα Κουρεντή

Η σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, φαίνεται πως εξελίσσεται, με τον παίκτη των Μαχητών να της δίνει ένα δώρο.

Η ηθοποιός έδειξε στην κάμερα το σταυρό που της έδωσε για να την προσέχει και να της μεταδίδει θετική ενέργεια.

Η Μυριέλλα είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη για το δώρο του Γιώργου, καθώς και που έχει έναν άνθρωπο να την νοιάζεται. Μάλιστα, είπε ότι αυτήν την κίνηση την κράτησε κρυφή από την ομάδα των Διασήμων, ώστε να μην δημιουργηθούν και άλλες παρεξηγήσεις.

Σπόντα του Γιώργου: Το βλέμμα μου δε θα το εμποδίσει κανένας

«Ό,τι είπαμε χθες με τον Βαλάντη νερό κι αλάτι. Άντρες είμαστε...», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης επιχειρώντας... ειρήνη με τον 46χρονο τραγουδιστή.

Οι Μαχητές έκαναν το 2/2 στα αγωνίσματα ασυλίας και έτσι πήγαν και πάλι ως θεατές στο συμβούλιο του νησιού το οποίο επιφύλασσε εκπλήξεις. Το θέμα των ημερών τις τελευταίες ημέρες είναι η καλή σχέση που έχει η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, όμως οι περισσότεροι από τους Διάσημους, όπως έλεγαν, δεν είχαν πρόβλημα με αυτό.

Στη ψηφοφορία όμως φάνηκε το αντίθετο και έτσι η ηθοποιός βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση και θα κάτσει δίπλα στον Βαλάντη σε μία σκληρή σίγουρα «μάχη». Αυτή θα γίνει ακόμα πιο σκληρή, μετά την απόφαση του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας ψήφισε την Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, κάτι που δεν περίμενε κανείς, καθώς η ξανθιά καλλονή φέρνει νίκες (χθες έκανε 2/2) και προκάλεσε ερωτηματικά η απόφαση του.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε για ακόμη μια φορά ο Βαλάντης, ο οποίος απευθυνόμενος στο κοινό ως υποψήφιος πλέον όταν του το ζήτησε ο Γιώργος Λιανός, εκθείασε τη μαχητικότητα και της Ευρυδίκης και της Μυριέλλας, αλλά για τη δεύτερη είπε πως «είναι ανυπάκουη».

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να μην τον στηρίξει, ώστε να παραμείνουν τα δύο κορίτσια στο παιχνίδι, καθώς εκείνος έχει μεγάλο πρόβλημα στη μέση του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρός 18χρονος φοιτητής – Κατέρρευσε μέσα σε καφετέρια

Άδεια από την εργασία για όσους νοσούν με κορονοϊό: Τέλος στο αλαλούμ – Τι προβλέπει η ΚΥΑ

Πιστοποιητικό νόσησης: Αλλαγές στην τελευταία ΚΥΑ που εκδόθηκε - Τι θα πρέπει να προσέχετε