MEDIA

Survivor: Σκάνε «βόμβες» - Η νίκη των Διασήμων και το μήνυμα του Μπέλλου που δείχνει τι ακολουθεί

Survivor: Σκάνε «βόμβες» - Η νίκη των Διασήμων και το μήνυμα του Μπέλλου που δείχνει τι ακολουθεί
Τα πάνω – κάτω έρχονται στο παιχνίδι – Η ανακοίνωση που αιφνιδίασε τους πάντες
Glomex

Survivor: Τα πάνω – κάτω έρχονται στο παιχνίδι – Η ανακοίνωση που αιφνιδίασε τους πάντες

Στο χθεσινό (15/1) επεισόδιο του Survivor πήραμε μία μικρή «γεύση» για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Και δεν εννοούμε για τη νίκη των Διασήμων, αλλά για τη «βόμβα» που έριξε ο Θανάσης Μπέλλος. Ας πάμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είχε ένα ατύχημα που «πάγωσε» τους πάντες. Η παίκτρια των Διασήμων δεν είδε το μπαούλο μέσα στο σκοτάδι, με αποτέλεσμα να πέσει άγαρμπα και να ανησυχήσει τους συμπαίκτες της.

Αμέσως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου έτρεξαν στο πλευρό της να δουν αν είναι καλά, με την Μυριέλλα Κουρεντή να αποκαλύπτει πως χτύπησε τα δάχτυλα των ποδιών της πολύ.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τότε ανέφερε πως η συμπαίκτρια της ήταν πολύ τυχερή, καθώς αν η χαντζάρα ήταν προς το πάνω στο μπαούλο θα είχε χτυπήσει πολύ άσχημα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την «επίθεσή» της στη Μυριέλλα και πιο συγκεκριμένα για τη σχέση που έχει με τον Γιώργο Κατσαούνη: «Η Μυριέλλα κατάλαβε ότι να χτίσεις love story μόνο και μόνο για να σε κρατήσει ο κόσμος είναι λάθος», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη.

Survivor: Τσίμπησε σφήκα τον Σταμάτη και αυτός το πήρε ως σημάδι αποχώρησης (video)

Μια ακόμα δυσκολία είχε ο Ροδίτης παίκτης. Τον τσίμπησε σφήκα και άρχισε να τρέχει.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είδαμε εντάσεις, αγώνισμα επάθλου και τον Γιώργο Κατσαούνη να δακρύζει εξαιτίας της συμπεριφοράς των συμπαικτών του.

Αφού μίλησαν και έλυσαν τα θέματά τους οι Μαχητές, ξεκίνησαν το μάζεμα ξύλων αλλά και διάφορες εργασίες για την καλύβα τους.

Τότε μία σφήκα τσίμπησε τον Σταμάτη, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τρέχει προς τους γιατρούς, φωνάζοντας από τον πόνο. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά από λίγα λεπτά δήλωσε πως αυτό ήταν σημάδι πως πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Survivor: Ξέσπασε σε δάκρυα ο Γιώργος Κατσαούνης – «Είναι άδικο 11 άτομα να είναι εναντίον μου»

Φανερά στεναχωρημένος ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης. Αφορμή για αυτό στάθηκε η στάση των συμπαικτών του στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, οι οποίοι τον κατηγόρησαν, μετά την αποκάλυψη για τον στημένο αγώνα ασυλίας.

«Η Μυριέλλα είπε κάποια πράγματα, δεν την παρεξηγώ για τη φράση "άλλον Γιώργο γνώρισα άλλος με γοήτευσε", δεν είναι στην καλύβα, δεν μπορεί να δει τι γίνεται εδώ μέσα», είπε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης και συνέχισε:

«Η Θεσσαλία με ακούει και με βλέπει. Είμαι περήφανος τους λατρεύω τους Θεσσαλούς όλους και συνεχίζω να παίζω γι' αυτούς πολύ δυναμικά χωρίς να πουλάω κανένα παιχνίδι. Θέλω να δείξω και στα υπόλοιπα παιδιά που δεν αθλούνται, να συνεχίσουν να αθλούνται. Ξέρω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι δεν λέω ψέματα και είναι παρά πολύ άδικο 11 άτομα να είναι εναντίον μου ενώ αυτοί φταίνε, να βγάζουν φταίχτη εμένα. Είναι πολύ άδικο».

Survivor: Οι Διάσημοι κατέκτησαν την νίκη στο αγώνισμα επάθλου

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (15/1) είδαμε να εκτυλίσσεται αγώνισμα επάθλου, με τους Μαχητές και τους Διασήμους να αγωνίζονται με όλο τους το πάθος.

Ο σημερινός (15/1) στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, μιας και πρωταγωνιστούσαν οι πολλές και περίπλοκες κατασκευές. Ο στόχος ήθελε προσοχή και αντίληψη και κάποιοι κατάφεραν να το βρουν απόλυτα.

Οι δύο ομάδες ήταν πανέτοιμες για νέες περιπέτειες στον στίβο μάχης και αναμετρήθηκαν για έπαθλο φαγητού.

Οι Διάσημοι όπως φαίνεται σε αυτή τη φάση είναι πιο ισχυροποιημένοι σε σχέση με τους Μαχητές οι οποίοι έδειξαν να έχουν αποσυντονιστεί από τις εσωτερικές τριβές στην ομάδα τους. Έβαλαν όλοι τα δυνατά τους για να κερδίσουν το έπαθλο και αυτοί που τα κατάφεραν ήταν οι Διάσημοι.

Survivor: «Βόμβα» από τον Θανάση Μπέλλο - «Τις επόμενες ημέρες θα ήθελα να αποχωρήσω»

Τα κλάματα έβαλε στο χθεσινό επεισόδιο (15/1) κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Θανάσης Μπέλλος καθώς πιστεύει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στους αγώνες και θεωρεί πώς είναι ο αδύναμος κρίκος για την ομάδα του.

Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τoν παρηγορήσουν ωστόσο αυτό όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό καθώς λίγο αργότερα εξέφρασε την πρόθεση του να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Είδα τον εαυτό μου σήμερα πολύ καταβεβλημένο, έφτασα μέχρι το σημείο εκείνο που μπορούσα να παίξω, έχω καταλάβει εδώ και δύο μέρες ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό μου, νιώθω πολύ πεσμένος, νιώθω ένας αδύναμος κρίκος, νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα είμαι σε φθίνουσα πορεία οπότε καλύτερα είναι κάποια στιγμή να αποχωρήσω γιατί τρόμαξα πολύ σήμερα με αυτό που ένιωσα και πραγματικά θα ήθελα τις επόμενες ημέρες να αποχωρήσω» είπε ο Θανάσης Μπέλλος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Η καταγγελία βιασμού έφερε σάλο κι αποκαλύψεις στα social media - Διάψευση του 27χρονου

Πιστοποιητικό νόσησης: Πώς εκδίδεται και τι αλλάζει σε PCR, rapid test και άδειες;

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε για την υπόθεση της 24χρονης και αποκάλυψε ποιος διέρρευσε το δικό της βίντεο!

Το Newsbomb σε ένα από τα τελευταία βίντεο κλαμπ της Αθήνας - Γιατί έρχεται το… τέλος