MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Το πιο δυνατό spoiler έδωσε ο πρωταγωνιστής της σειράς Liam Ireland

Η Γη της Ελιάς Στέφανος Μυρτάλη
Σκηνή από τη σειρά του Mega
Mega

Η Γη της Ελιάς: Ο «Στέφανος» της επιτυχημένης σειράς του Mega, προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια.

Ανατροπές, εντάσεις, χωρισμοί και μεγάλες αποκαλύψεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Ο πρωταγωνιστής Liam Ireland, που ενσαρκώνει τον Στέφανο, μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα», με την Κατερίνα Καραβάτου, στο Mega και έδωσε κάποια στοιχεία για το τι θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια.

«Ο Στέφανος είναι ένας χαρακτήρας που προσπαθεί να βρει ισορροπίες. Ο λόγος που πάει στον γάμο της Ιουλίας, είναι ότι αγαπάει πολύ την κοπέλα του, τη Μυρτάλη. Προσπαθεί να ξεπεράσει ό,τι κι αν υπάρχει. Είναι συναισθηματικός, ευαίσθητος, αλλά όλα αυτά που του έχουν συμβεί έχουν πέσει σαν βόμβα. Έχει φύγει η αδερφή του, χωρίζουν οι γονείς του…», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Κάτι θα γίνει με την αδερφή του, είναι αλήθεια».

«Υπάρχει περίπτωση να έρθει κοντά με τον Φίλιππο, αλλά είναι στη φάση «κάτσε ρε φίλε, αυτός με πυροβόλησε»… Θα δούμε τι θα σκέφτεται όταν θα μάθει ότι θα αποκτήσει ανιψάκι. Δεν μπορώ να πω, δεν μπορώ να πω!», σχολίασε στη συνέχεια.

Ο Liam Ireland επιβεβαίωσε ότι στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον χαρακτήρα του να χωρίζει από την αγαπημένη του. «Θα υπάρξει χωρισμός του Στέφανου με τη Μυρτάλη. Ο Στέφανος βλέπει τη μάνα του να περνάει δύσκολα, σαν γιος βρίσκει την ανάγκη να δώσει προσοχή και προστασία στη μητέρα του. Είναι σε ένα δίλημμα ανάμεσα στη μητέρα και την κοπέλα του», ανέφερε.

Όσο για τη σχέση του Στέφανου με τη μητέρα του και το πώς θα αντιδρούσε ο ίδιος, απάντησε: «Η μητέρα μας δίνει ζωή. Εξαρτάται, όμως, από τις καταστάσεις. Αν η μητέρα μου ήταν ένας χυδαίος άνθρωπος, δεν ξέρω τι θα έκανα. Εγώ μεγάλωσα με μια εξαιρετική μητέρα. Θα προστάτευα τη μητέρα μου σαν Liam. Δεν θα απέρριπτα, όμως, και την κοπέλα μου».

«Ο Στέφανος, είναι αυτό. Του έχουν έρθει όλα σαν «βόμβα», δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί. Νομίζει πως ότι κάνει είναι το σωστό. Δεν νομίζω ότι έχω καμία σχέση με τον Στέφανο, αλλά προσπαθώ να τον καταλάβω», είπε στη συνέχεια.

Σε ερώτηση για το πόσο διαφορετικό πρόσωπο βγάζει στη σειρά από αυτό που είναι στην πραγματικότητα, απάντησε πως «Περνάω καλά, γελάω. Δεν είναι άμυνα, γελάω πολύ. Περνάμε καλά στα γυρίσματα, αν έρθει στιγμή που πρέπει να γελάσω πολύ, θα γελάσω πολύ».

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση Στέφανου και Αλέξη στη σειρά, ο Liam Ireland, είπε: «Δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα αν θα μάθω και πότε θα μάθω την αλήθεια για τον Αλέξη. Με όλα αυτά που έγιναν με την κοπέλα του κι αυτές τις καταστάσεις… Λογικά θα μάθω, δεν ξέρω πότε…»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού: Εικόνες ντροπής στο σαλέ - Οι επισκέπτες μπαίνουν χωρίς πιστοποιητικά

Κρούσματα σήμερα: 10.783 νέες μολύνσεις - 95 θάνατοι σε 24 ώρες και 680 διασωληνωμένοι

Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: Ο εισαγγελέας ψάχνει για κύκλωμα μαστροπείας

Survivor Spoiler 16/1: Φεύγει και η Μυριέλλα; Οι ανακοινώσεις του Λιανού που θα αλλάξουν το παιχνίδι