MEDIA

Χαμός στον αέρα μεταξύ Αλεξάνδρου και του δικηγόρου του 35χρονου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη

Χαμός στον αέρα μεταξύ Αλεξάνδρου και του δικηγόρου του 35χρονου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη
Έξαλλος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου
Glomex

Έξαλλος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος του 35χρονου. 

Σάλος έχει ξεσπάσει με την υπόθεση του revenge porn βίντεο της Ιωάννας Τούνη. Με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και τα ονόματα που εμπλέκονται, η influencer βγήκε και ανέφερε το όνομα του άνδρα που φέρεται (σύμφωνα με εκείνη) να διέρρευσε το βίντεο.

Στη συνέχεια εκείνος απάντησε μέσω social media, ενώ ο δικηγόρος του μιλώντας χθες (16/1) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ανέφερε πως ο πελάτης του προχώρησε σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην Ιωάννα Τούνη.

Σήμερα (17/1) ο Γιάννης Γλύκας, δικηγόρος του 35χρονου, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη μήνυση του πελάτη του.

Ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου, μόλις άκουσε τα λόγια του κύριου Γλύκα, έγινε έξαλλος και είχε έντονο διάλογο μαζί του.

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου.

«Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά» απάντησε ο κ. Γλύκας με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά: «Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;».

«Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου» είπε εκνευρισμένος ο δικηγόρος του 35χρονου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά σε ακόμη πιο έντονο ύφος,

«Τέτοιες πράξεις τέτοιων ανθρώπων που τραβάνε βίντεο σε καταστάσεις που η κοπέλα δεν έχει τις αισθήσεις της».

«Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία. Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του…» κατέληξε ο δικηγόρος του 35χρονου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρικές συσκευές: Ποιοι και πόσα θα πάρουν επιδότηση για την απόσυρση

O «πόλεμος» των καθηγητών της ΑΣΟΕΕ: Η «κορμάρα», το «διαζύγιο» και τα ποσά που ζαλίζουν

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική