MEDIA

Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία από την κηδεία του Πετρή - Το λευκό φέρετρο και η λύρα (pics)

Σασμός κηδεία Πετρή φωτογραφία
Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό

Η δραματική στιγμή της κηδείας του Πετρή στον «Σασμό» θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός». Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πετρής ανατρέπει τα σχέδια όλων. Η Καλλιόπη το μαθαίνει και βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει.

Μάλιστα, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, θα δούμε τον Πετρή να πέφτει νεκρός. Ο φονιάς του, δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της αδερφής του, τον Αστέρη. Στο Twitter μάλιστα, κυκλοφορεί η πρώτη εικόνα από τη κηδεία του Πετρή. Μαρίνα και Αργυρώ ντυμένες στα μαύρα κι ένα φέρετρο λευκό με τη φωτογραφία του Πέτρη και μια λύρα κάνουν το γύρο του Twitter.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού της. Η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Η προσπάθεια της Στέλλας να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο. Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε μία απόφαση, με απρόβλεπτες συνέπειες, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει, και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους…

Με πληροφορίες από: epeisodia.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 18.834 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 101 θάνατοι και 672 διασωληνωμένοι

«Βόμβα» στον αθλητισμό: Έρχονται νέες καταγγελίες εν ενεργεία αθλητών εις βάρος προπονητών

Αργυρούπολη: «Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη σκοτώσω ούτε να τη στείλω νοσοκομείο» είπε ο 45χρονος