MEDIA

Ιωάννα Τούνη: Συνεχίζεται ο «πόλεμος» - Τι αναφέρει ο δικηγόρος της για τον 35χρονο που κατονόμασε

Ιωάννα Τούνη: Συνεχίζεται ο «πόλεμος» - Τι αναφέρει ο δικηγόρος της για τον 35χρονο που κατονόμασε
«Πόλεμος» ανάμεσα στους δικηγόρος των δύο πλευρών
Glomex

Ιωάννα Τούνη: «Πόλεμος» ανάμεσα στους δικηγόρος των δύο πλευρών

Το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Instagram τη Δευτέρα (17/1), προκάλεσε νέες αντιδράσεις του 35χρονου, τον οποίο κατονόμασε για τη διαρροή του revenge porn βίντεο.

Ο άνδρας προχώρησε και σε δεύτερη μήνυση εις βάρος της, με την δικηγόρου του να μιλάει το πρωί της Τρίτης (18/1) στο «Πρωινό» για τον εντολέα του. Η κυρία Πανουσάκη υποστήριξε ότι υπάρχουν στοιχεία που θα παραδοθούν εκεί που πρέπει και έθεσε ένα ερώτημα: «γιατί δεν έχει υποβάλλει μήνυση εφόσον έχει στοιχεία κατά του πελάτη μου;», ερώτημα που κλήθηκε να απαντήσει ο κ. Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, λίγο μετά.

«Η κυρία Τούνη έχει κάνει μήνυση εδώ και πολύ καιρό κατά αγνώστων. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το άλλο άτομο του συγκεκριμένου ανθρώπου που τραβάει το βίντεο δεν μπορεί να το γνωρίζει η κα Τούνη. Κατ’ αρχήν ο άνθρωπος που έχει κατονομάσει η κα Τούνη της έχει παραδεχτεί ότι είχε το βίντεο στην κατοχή του. Αυτό που σας λέω, δεν το ξέρει μόνο η κυρία Τούνη αλλά το ξέρουν κι άλλοι άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί της. Της είπε ότι το έσβησε. Εννοείται ότι έχουμε μάρτυρες.

Ο άνθρωπος που κινηματογραφείται, γυρνάει, χαμογελάει, γελάει, πράγμα που σημαίνει ότι όχι απλά αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάνε, αλλά μόνο που δεν δίνει οδηγίες» απάντησε ο κ. Λύτρας.

«Όταν ανέβηκε σε σελίδα πορνό το βίντεο, η κυρία Τούνη δε μπορεί να ξέρει από ποιον ανέβηκε. Μπορεί να το ανέβασε ο ίδιος, μπορεί από ένα κινητό άσχετο, από ένα internet café, δε μπορεί να είναι σίγουρη και γι’ αυτό έκανε τη μήνυση κατά αγνώστων. Το ότι η διαρροή σε τρίτους έχει γίνει από τον συγκεκριμένο, το ξέρει η κα Τούνη. Δεν κρύβεται η κα Τούνη για τη διαδικασία του αυτοφώρου. Θύμα είναι η κα Τούνη, μη ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε» συμπλήρωσε λίγο αργότερα ο κ. Λύτρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Ξάνθη: Μεγάλη φωτιά σε καπναποθήκες στο κέντρο της πόλης

Καιρός - Μαρουσάκης: Ξεκινά πρώτο ψυχρό κύμα – Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις και -20 βαθμοί Κελσίου

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η πηγή του «περίεργου» ήχου στα Μετέωρα

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος ο θάνατος του – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του

Survivor Spoiler: Τα δάκρυα του Βαλάντη και ξαφνικά…καβγάς για Κατσαούνη – Μυριέλλα