MEDIA

Survivor Spoiler: Ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι – Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

survivor spoiler αποχώρηση
Ποιος παίκτης θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης;
ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Θα γίνει αυτό που θέλει η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο.

Το Survivor εξελίσσεται σε ένα σκληρό ριάλιτι με εντάσεις, αντιπαραθέσεις και συμπεριφορές που έχουν προκαλέσει την οργή των τηλεθεατών. Ειδικότερα η παρουσία του Βαλάντη στο παιχνίδι, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Κυρίως η επίθεση που έκανε ο τραγουδιστής στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η αναφορά του στο πρόβλημα υγείας της συμπαίκτριάς του στους Διάσημους, ήταν αυτό που εξόργισε τους πάντες. Τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού και κυρίως τους τηλεθεατές.

Ο Βαλάντης, βέβαια, αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση στην ψηφοφορία που έγινε στο Συμβούλιο του Νησιού τη Δευτέρα και ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι αυτός που έχει αρχίσει να… πακετάρει τα πράγματά του για να πάρει το αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Συνυποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Γιωρίκας Πιλίδης και Θανάσης Βισκαδουράκης. Δυο παίκτες που γενικότερα έχουν αρκετές συμπάθειες, σε αντίθεση με τον Βαλάντη ο οποίος είναι το φαβορί για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Survivor spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει

Πάμε και στο... ενδιαφέρον σημείο όπου θα γίνουν δυο αγώνες. Ένας για την επικοινωνία και ένας για το φαγητό.

Σύμφωνα με τα spoiler, τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας θα κερδίσουν οι Διάσημοι. Θα παλέψουν στον στίβο μάχης και θα πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα υπάρξει και δεύτερος αγώνας αλλά για το φαγητό. Αυτόν θα τον πάρουν οι Μαχητές. Μπορεί λοιπόν, να μην επικοινωνήσουν με τις οικογένειες και τους φίλους τους αλλά τουλάχιστον δεν θα μείνουν νηστικοί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Αλκοόλ και ουσίες που ναρκώνουν στο αίμα της 24χρονης - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του Μονογυιού: «Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση»

Κορονοϊός: Η κατανομή των 23.340 νέων λοιμώξεων - 8.661 στην Αττική και 2.179 στη Θεσσαλονίκη