MEDIA

Survivor: Κλάματα και τέλος ειδυλλίου – Κατσαούνης κατά Κουρεντή – «Κοροϊδεύει εμένα και τον κόσμο»

Survivor: Κλάματα και τέλος ειδυλλίου – Κατσαούνης κατά Κουρεντή – «Κοροϊδεύει εμένα και τον κόσμο»
Έξαλλος ο Γιώργος Κατσαούνης
ΣΚΑΙ

Survivor: Τι ήταν αυτό που άλλαξε τις ισοροπίες ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη 

Ακόμα ένα επεισόδιο με εντάσεις και ανατροπές είδαμε στο Survivor, όμως το... highlight ήταν το «τέλος» του Γιώργου Κατσαούνη στη Μυριέλλα Κουρεντή. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να επικρατήσουν 10-9 των Μαχητών και να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας είδαν μηνύματα από δικούς τους ανθρώπους κι αυτό ήταν αρκετό για να τους κάνει να συγκινηθούν.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες των Διασήμων έκλαψαν αντικρίζοντας τα μηνύματα των ανθρώπων τους, αίσθηση όμως προκάλεσε η αντίδραση της Μυριέλλας. Ο φίλος της Γιάννης Λυγνός της έστειλε μήνυμα, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα.

Μάλιστα, μετά το τέλος της επικοινωνίας η Μυριέλλα εξήγησε το ξεχωριστό δέσιμο που έχει με τον John.

Αυτό, προφανώς, δεν άρεσε στον Γιώργο Κατσαούνη ο οποίος τα έβαλε με τη Μυριέλλα και ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος! Τον παραδέχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας: «Ο Γιώργος ο Κατσαούνης δεν τα σηκώνει τα δίπορτα», είπε και συμπλήρωσε «όταν με φιλάει μια κοπέλα, ξεχνάει παρελθόν, πρώην και τα πάντα».

Survivor: Πικραμένος ο Κατσαούνης με τη Μυριέλλα - «Δεν πέφτω έξω, τέλος η πλακίτσα»

Από την πλευρά του, ο Κατασούνης θεωρεί πως ο John είναι το αγόρι της Μυριέλλας και πλέον δεν της έχει αφήσει κανένα περιθώριο.

Πριν το δεύτερο αγώνισμα επάθλου φαγητού, ο Κατσαούνης είπε συγκεκριμένα: «Καλό είναι να τελειώσει αυτό το ειδύλλιο, αυτή η πλακίτσα μεταξύ εμένα και της Μυριέλλας. Δε μου αρέσει καθόλου, είναι σα να κοροϊδεύει κι εμένα και το πανελλήνιο. Και αυτόν τον John που κάθεται έξω και δεν ξέρει τί του γίνεται. Ας κλείσει εδώ. Δεν έγινε παρεξήγηση και δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου δια τρία. Δεν το ξέρω το παιδί αλλά επειδή είμαι πονηρός σε αυτά, πάω στοίχημα πως δεν πέφτω έξω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ντάφης στο Newsbomb.gr: «Έρχεται ψύχος διαρκείας - Ισχυρότερο από την Μήδεια το νέο κύμα»

Survivor Spoiler: Βαριές κουβέντες από Μυριέλλα και Κατσαούνη – Απών ο Βαλάντης από το Συμβούλιο

Ινδία: Γεννήθηκε μωρό με τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια - Σκληρές εικόνες