MEDIA

Survivor: Ψηφοφορία… ντέρμπι! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)

Survivor: Ψηφοφορία… ντέρμπι! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)
Αυτή είναι η πιο δύσκολη ψηφοφορία μέχρι σήμερα! 
Glomex

Survivor: 1-1 οι ασυλίες, 2-2 οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτή είναι η πιο δύσκολη ψηφοφορία μέχρι σήμερα! 

Και τι δεν είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor! Μετά το χθεσινό (23/1) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και τη νίκη των Μαχητών, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το μόνο που έμενε ήταν να δούμε τι θα συμβεί σήμερα και ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Αυτή ήταν η κόκκινη ομάδα που με 10-5 έκαναν το 1-1 στους αγώνες ασυλίας της εβδομάδας.

Νωρίτερα είδαμε τους Γιώργο Κατσαούνη και Μυριέλλα Κουρεντή, σε τρυφερό τετ α τετ.

Σε αυτό ήρθαν αρκετά κοντά και φαίνεται πως συμφιλιωθήκαν μετά τα όσα είχαν γίνει και την παγωμάρα που υπήρχε μεταξύ τους.

«Μιλήσαμε με τον Γιώργο. Παρεξήγησε καταστάσεις, πρόσωπα και πράγματα. Είχα γράψει κι ένα γράμμα που του έλεγα κάποια πράγματα. Δεν το έδωσα γιατί ήταν οι συμπαίκτες όλων που μας είδαν να μιλάμε και θα δημιουργούνταν αντιδράσεις. Θα βρω άλλη στιγμή να του το δώσω. Μου ζήτησε συγγνώμη, παρεξήγησε πολλά πράγματα. Δεν το έκανε επειδή είναι κακός ή γιατί ήθελε να με βλάψει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή αντάλλαξαν και ένα φιλί, ωστόσο η Θωμαΐς μπαίνει ξαφνικά μπροστά από το πλάνο και τους κρύβει.

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για τους Μαχητές, ο Σάββας Κάλφας ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει το κολιέ και έτσι πήγε χωρίς φόβο στο συμβούλιου του νησιού.

Εκεί πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ποινή-μαμούθ για παίκτη των μαχητών που παραβίασε τους κανόνες.

«Ο Γιάννης Τσολάκης πήρε ένα ποτήρι καφέ από την παραγωγή. Οι άνθρωπο της παραγωγής του έκαναν υποδείξεις, όμως εκείνος συνέχισε. Στα τρία επόμενα έπαθλα, είτε φαγητού είτε επικοινωνίας, ο Γιάννης δεν θα μπορεί να συμμετέχει».

Survivor: Αυτοί είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μαχητές ψήφισαν και έβγαλαν ως πρώτη υποψήφια τη Σοφιάννα, κάτι που προκάλεσε έκπληξη καθώς είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες των Μαχητών. Αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη όμως, ήταν η απόφαση του Σάββα να βγάλει... στον τάκο την Ασημίνα! Ναι, την καλύτερη παίκτρια της ομάδας τους.

Από την άλλη πλευρά, η Μυριέλλα πήρε την απόφαση να βάλει δίπλα στον Θανάση Βισκαδουράκη και τους δύο Μαχητές, την Αθηνά Ευμορφιάδη! Έτσι πάμε σε μία τετράδα «φωτιά» καθώς ο καθένας από τους παίκτες έχει φανατικό κοινό έξω. Αν είναι να κάνουμε μία πρόβλεψη, αυτή είναι πως η ο Βισκαδουράκης είναι σίγουρος στο να μείνει και πως τις περισσότερες πιθανότητες για να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, έχει η Αθηνά, αν κρίνουμε από όσα διαβάζουμε στα social media.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Τι είναι η γενική αργία που επιβλήθηκε αύριο (25/1) - Ποιους επηρεάζει

Καιρός - Αρναούτογλου: Πού θα χιονίσει περισσότερο τις επόμενες ώρες - Νέα ψυχρή μάζα από το Σάββατο

Γ.Γ υπουργείου Παιδείας στο Newsbomb.gr: Δεν θα γίνει τηλεκπαίδευση σε όσα σχολεία είναι κλειστά