MEDIA

Survivor: Η διαφορετική έναρξη που προκάλεσε ερωτηματικά - Ποιοι πήραν το σημαντικό έπαθλο

Survivor: Η διαφορετική έναρξη στο επεισόδιο που προκάλεσε ερωτηματικά (video)
Για πρώτη φορά είδαμε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης να ξεκινά με άλλον τρόπο. 
Glomex

Survivor: Για πρώτη φορά είδαμε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης να ξεκινά με άλλον τρόπο. 

Διαφορετική έναρξη παρακολουθήσαμε στο σημερινό (26/1) επεισόδιο του Survivor, η οποία προκάλεσε απορίες στους τηλεθεατές.

Σε κάθε επεισόδιο στην αρχή βλέπαμε τους παίκτες στις παραλίες τους, όμως το αποψινό επεισόδιο ξεκίνησε με αγώνισμα! Οι παίκτες έπαιξαν το «Πιάσε το παλούκι» και νικητές θα ήταν αυτοί που θα έφταναν πρώτοι τους 10 πόντους.

Η ομάδα που το κατάφερε, ήταν οι Μαχητές που στη συνέχεια απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα. Μάλιστα, με αυτή τη νίκη, τελείωσε και η ποινή του Γιάννη Τσολάκη, καθώς μετά το χθεσινό αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, το sport game και το σημερινό, εξάντλησε την ποινή των τριών αγώνων όπου δεν μπορούσε να απολαύσει τα έπαθλα.

Survivor: Ποια ομάδα κατάφερε να πάρει το κιτ ψαρέματος;

Οι ομάδες σήμερα αγωνίστηκαν ίσως για ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα στο Survivor. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι νικητές θα πάρουν το κιτ ψαρέματος, κάτι που θα τους βοηθήσει σίγουρα στην τροφή. Από την άλλη, ο χαμένος θα πάρει το ίδιο κιτ σε δύο εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής.

Όπως σας είχαμε αναφέρει από νωρίς το πρωί, νικητές ήταν με 10-6 οι Μαχητές, στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο παιχνίδι, με την Ασημίνα και τον Γιώργο Κατσαούνη να είναι οι... MVP του παιχνιδιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Κατσαούνης κατά Σοϊλέδη - «Του κόπηκε η μαγκιά» (video)