MEDIA

«Βόμβα» στο Survivor με τον Γιωρίκα Πιλίδη - Αποχώρησε από το παιχνίδι

Ο Γιωρίκας Πιλίδης
Ο Γιωρίκας Πιλίδης
Survivor Greece

Το φαβορί του Survivor 5, ο Γιωρίκας Πιλίδης, αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για λόγους υγείας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Μια αποχώρηση που δεν περιμέναμε φαίνεται πως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του ΣΚΑΪ, καθώς όλα δείχνουν πως ο Γιωρίκας Πιλίδης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης, ο οποίος απουσίαζε από τα τελευταία επεισόδια καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με το στομάχι του, δεν άντεξε και φαίνεται ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα των Διασήμων.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την παραγωγή, οι φήμες στο twitter έχουν αρχίζει και οργιάζουν, με αρκετούς να αναφέρουν πως ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι ήδη εκτός Survivor και βρίσκεται στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, είναι και αρκετοί αυτοί που λένε πως ο ίδιος επέμενε να αποχωρήσει καθώς δεν άντεχε με το πρόβλημα υγείας του. Εν αναμονή των εξελίξεων. Θα συνεχίσει στο παιχνίδι ή θα δούμε ακόμη μία αποχώρηση. Πάντως, αν συμβεί το δεύτερο πολλοί είναι εκείνοι που θα στεναχωρηθούν, μιας και από την πρώτη στιγμή είχε ξεχωρίσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κώστας Νικούλι απάντησε στο ερώτημα: Επανεμφάνιζεται στον Σασμό ή πάει Survivor