MEDIA

DWTS: Σαρώνει στο Twitter ο τελικός – Τα σχόλια για την εμφάνιση του Κοκλώνη

dwts
Ο Νίκος Κοκλώνης στον τελικό του Dancing With The Stars.
Star TV

DWTS: Βραδιά τελικού για το χορευτικό σόου του Star με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν κατά ριπάς όσα βλέπουν στις οθόνες τους.

Το βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε από το Star ο τελικός του Dancing With The Stars. Η Βίκυ Καγιά ήταν στην παρουσίαση, μαζί με τον Λάμπρο Φισφή, ενώ η κριτική επιτροπή πήρε θέση για να βαθμολογήσει τις προσπάθειες των τεσσάρων ζευγαριών που έφτασαν ως το τέλος του δρόμου.

Στον μεγάλο τελικό, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η παρτενέρ του Μαρία Καμμενίδη χόρεψαν Βιεννέζικο Βαλς και Cha Cha Cha. Η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ χόρεψαν Jive και Αργεντίνικο Τάνγκο. Η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της Μαξίμ Στάντνικ χόρεψαν Τάνγκο και Samba. Τέλος, ο Dominic Stars και η παρτενέρ του Ειρήνη Λιναρδή χόρεψαν Paso Doble και Salsa.

Τα βλέμματα, από την αρχή του σόου, κέντρισε και η παρουσία του Νίκου Κοκλώνη. Όπως ήταν λογικό, με την έναρξη του τελικού του DWTS, το Twitter πήρε «φωτιά» από τα σχόλια των χρηστών. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις στα trends το #dwtsgr κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και το hashtag της πρότασης μομφής και αυτό της Βουλής, που ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης στο πολιτικό σκηνικό.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.