MEDIA

Τούνη για το ακατάλληλο βίντεο: «Έγινα χάλια και εξαφανίστηκα – Με πήγαν στο σπίτι του Φιντιρίκου»

Ιωάννα Τούνη για το ακατάλληλο βίντεο: «Έγινα χάλια και εξαφανίστηκα – Με πήγαν στο σπίτι του Φιντιρ
Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για όλους και για όλα.

Ιωάννα Τούνη: Η instagrammer μίλησε για όλους και για όλα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. 

Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων, είναι η Ιωάννα Τούνη. Ο λόγος ήταν πως βγήκε δημόσια και υποστήριξε τον Δημήτρη Φιντιρίκο, όταν το όνομά του ακούστηκε στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, κατονομάζοντας εκείνον που διέρρευσε το δικό της revenge porn βίντεο.

Η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, μιλώντας για όλους και για όλα. Από το τι συνέβη εκείνο το βράδυ όπου τραβήχτηκε το βίντεο, μέχρι τη ζωή της και το θέμα των influencers.

«Αυτό που ξέρω συνειδητά εκείνο το βράδυ, ήταν ότι ήμουν σε beach party με την παρέα μου και είχα πιει δύο ποτά. Έγινα χάλια μέσα σε μισή ώρα και εξαφανίστηκα χωρίς να χαιρετήσω κανέναν, χωρίς να πληρώσω, χωρίς τίποτα», είπε μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη για πριν το θλιβερό περιστατικό.

Στη συνέχεια η instagrammer, αναφέρθηκε για το συνέβη μετά την πράξη και το ακατάλληλο βίντεο: «Με πήγαν το σπίτι του Φιντιρίκου, όμως δεν γνώριζα ότι ανήκει σε εκείνον. Έπειτα αυτό που θυμάμαι, όταν άρχισα να συνέρχομαι σε πρωινή ώρα, να γυρίζει στο σπίτι. Άκουσα φωνές, να μαλώνει ο Μάκης με τον Φιντιρίκο, για έναν λόγο άγνωστο για μένα τότε και να λέει ο Φιντιρίκος ‘’πάρε την κοπέλα τώρα και σήκω και φύγε από εδώ πέρα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.