MEDIA

Survivor: Ανατροπές, δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, στατιστικά και ένας επικός τσακωμός

Survivor ψηφοφορία
Survivor ψηφοφορία
survivorgreece

Survivor: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση είδαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής (6/2) στο Survivor.

Ανατροπές, εκπλήξεις και υποψήφιους προς αποχώρηση! Απ' όλα είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor με την κατάταξη δυναμικότητας Μαχητών και Διασήμων να ξεχωρίζει.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς το συμβούλιο του νησιού βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τα στατιστικά των παικτών και για τις δύο ομάδες από την αρχή του Survivor 2022 μέχρι και σήμερα.

Στους Μαχητές την πρώτη θέση κρατάει η Ασημίνα και την τελευταία ο Σπύρος Μαρτίκας...

Στους διάσημους ο Άρης Σοϊλέδης είναι στην κορυφή, ενώ η Αθηνά Ευμορφιάδη τελευταία...

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν, καθώς υπήρξε και μια σημαντική ανατροπή στη διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στο φετινό Survivor η κάλπη «έβγαλε» δύο παίκτες από την ομάδα των Διασήμων.

Έτσι, μετά από τις δύο ψηφοφορίες, οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Αθηνά Ευμορφιάδη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όλο το συμβούλιο.

Πριν φτάσουμε στο συμβούλιο, οι Μαχητές έκαναν την έκπληξη και κέρδισαν επιτέλους την πολυπόθητη πρώτη ασυλία, μετά από εννιά αγώνες που είχαν γνωρίσει την ήττα. H καταπόνηση από την πείνα ήταν τόσο σκληρή που κάποιοι παίκτες δεν άντεξαν.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προσπάθεια στον στίβο μάχης, η Σοφιάννα Αβραμάκη κατέρρευσε πίσω από τον πάγκο της ομάδας της! Ανέβασα πίεση! Δεν μπορούσα να πάω στον γιατρό, για αυτό κάθομαι και της είπα να έρθει εδώ. Ω ρε φίλε».

«Έχω πυρετό! Τσέκαρε τον παλμό μου… Δεν μπορώ να περπατήσω. Νομίζω ότι έχω πυρετό» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Μαχητών στο Survivor. Αμέσως έσπευσε η γιατρός κοντά της για να της δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Μετά την ήττα το κλίμα βάρυνε στην καλύβα των Διασήμων. Βρισηίδα και Σοϊλέδης «αρπάχτηκαν», με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

«Το να τσαντίζεσαι και να φεύγεις από την κουβέντα και να κάνεις σαν πέντε χρονών δεν ωφελεί πουθενά. Δεν σε βγάζει κανείς κακομαθημένο, Βρισηίδα. Κακομαθημένο φαίνεσαι με αυτά που κάνεις τώρα. Που γυρνάς την πλάτη, ενώ μιλάμε και κάνεις σαν μωρό. Δεν είναι ωραίο. Αυτό το κάνει ένα πεντάχρονο! Δεν δείχνει σεβασμό! Το ξέρουμε ότι δεν έχεις σεβασμό γιατί σου μιλάμε και μας γυρνάς την πλάτη» τόνισε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Με τη σειρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκρίθηκε σε έντονο ύφος πως «Α, λοιπόν και πεντάχρονο και ξερόλας και τώρα δεν σέβομαι! Τέλεια, τέλεια, τέλεια… Ο Άρης σήμερα το έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Τι έγινε ξαφνικά και έχεις βγει τόσο εναντίον μου; Έχω καταλάβει ότι κάθεστε τόση ώρα, μου επιτίθεστε τρία άτομα και μου έχετε πει τόσα πράγματα! Ξερόλας, πεντάχρονο και δεν σέβομαι! Και έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι! Κατάλαβες; Έλα, έλα ξεκουμπήσου… Ξεκουμπήσου… Δεν θα με κράζετε τόση ώρα και θα κάθομαι εγώ να συζητάω μαζί σας. Τελείωνε».

«Νιώθω ότι δεν με σέβεσαι, κορίτσι μου, όταν μιλάμε και μου γυρνάς την πλάτη! Τα ξεκουμπήσου και αυτά όχι σε μένα! Το κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι με καμιά τριάδα που έχεις στο μυαλό σου» υπογράμμισε ο ποδοσφαιριστής και νέο μέλος των Διασήμων στο Survivor.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ανατροπή στο παιχνίδι - Δύο οι υποψήφιοι από την κάλπη