MEDIA

Survivor Spoiler: Διπλή αποχώρηση στο επεισόδιο της Τετάρτης – Τα post που «πρόδωσαν» την Αθηνά

survivor διασημοι
Χάνουν δυο παίκτες οι Διάσημοι
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Την Τετάρτη αναμένεται να αποχωρήσουν δυο παίκτες από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Αθήνα Ευμορφιάδη «προδόθηκε» από τις αναρτήσεις του συντρόφου της στα social media.

Κορυφώνεται η ένταση στο Survivor, καθώς στο επεισόδιο της Τετάρτης αναμένεται να υπάρξει η αποχώρηση μετά τα αγωνίσματα ασυλίας που προηγήθηκαν, και τις ψηφοφορίες στο Συμβούλιο του Νησιού.

Σχεδόν η μισή ομάδα των Διάσημων είναι προτεινόμενη για αποχώρηση, αφού από τις ψηφοφορίες προέκυψαν οι υποψηφιότητες των Αθηνά Ευμορφιάδη, Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, Μυριέλλας Κουρεντή, Απόστολου Ρουβά και Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Δεδομένα θα υπάρξουν εντάσεις και ανατροπές σε ένα ακόμα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που διαδραματίζεται στον Άγιο Δομίνικο, με το ενδιαφέρον όλων να στρέφεται στο ποιος θα αποχωρήσει από το νησί. Οι πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο για μια διπλή αποχώρηση που θα ξαφνιάσει τόσο τους παίκτες όσο και το τηλεοπτικό κοινό του Survivor.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό κι αναμένεται να αποχωρήσει. Η ανατροπή, όμως, θα έρθει από την Αθηνά Ευμορφιάδη η οποία φέρεται να αποχωρεί οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους.

Μάλιστα, κάποιες αναρτήσεις του συντρόφου της στα social media έχουν «προδώσει» τη στάση της, με πληροφορίες να τη θέλουν ήδη εκτός παιχνιδιού και να ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή στην Αθήνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Θρίλερ με τα Spoiler! Αποχωρούν δύο παίκτες από τους Διάσημους