MEDIA

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο Μισθοφόρος που μπαίνει στο παιχνίδι – Σε ποια ομάδα θα τον δούμε

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο Μισθοφόρος που μπαίνει στο παιχνίδι – Σε ποια ομάδα θα τον δούμε
Ποια η σχέση του Τάκη Καραγκούνια με τον πρώην Μισθοφόρο που είδαμε στο ριάλιτι του 2017, Κώστα Αναγνωστόπουλου
Instagram: takis_147

Survivor Spoiler: Ποια η σχέση του Τάκη Καραγκούνια με τον πρώην Μισθοφόρο που είδαμε στο ριάλιτι του 2017, Κώστα Αναγνωστόπουλου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor, καθώς μετά τη διπλή αποχώρηση της Τετάρτης (9/2), του Λάμπρου και της Αθηνάς, τέσσερις νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα φώτα τράβηξε πάνω της η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο μετά από έναν χρόνο, με τρομερές απολαβές και ένα trailer που θύμισε… Hollywood. Γνωρίζουμε πως το μοντέλο θα πάει στην ομάδα των Διασήμων, εντύπωση όμως προκάλεσε ακόμα ένας παίκτης που θα μπει στην κόκκινη ομάδα και όχι στους Μαχητές, όπως κάποιοι θα περίμεναν.

Πρόκειται για τον Τάκη Καραγκούνια, που έχει εργαστεί ως Μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία, έχοντας μάλιστα συνεργαστεί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον παίκτη που είδαμε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι στον ΣΚΑΙ το 2017.

Μάλιστα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε κάποια stories στο Instagram, όπου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον 48χρονο, ενώ μέσα από καρέ που έκοψε από το trailer, αποκάλυψε πως θα μπει στους Διάσημους.

Το story του Κώστα Αναγνωστόπουλου.Instagram: kost4s

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο Τάκη Καραγκούνιας

«Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος. Είναι 48 ετών, έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος του πολεμικού ναυτικού. Μετά την αποστρατεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία. Υπάρχει και μια ιστορία, όπου στην Ερυθρά Θάλασσα έμεινε 25 μέρες μόνο με μια χούφτα ρύζι. Έχει φάει κονσέρβες σκύλου στην Υεμένη για να επιβιώσει και έχει μείνει τρεις μέρες εντελώς νηστικός μόνο με νερό στη Σομαλία. Έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία και έχει στεφθεί εφτά φορές πρωταθλητής και υπήρξε και μέλος της εθνικής ομάδας», είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή «Love It».

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των Μαχητών, καθώς ήδη είναι πεινασμένοι εδώ και 15 μέρες και θα δουν πως στην κόκκινη ομάδα θα μπουν η Κάτια, ο Τάκης και ο Σάκης Αρσενίου, ενώ στην ομάδα τους ο παρκουρίστας Άγγελος Πουλής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Γυναικείος καβγάς στους Μαχητές και ανατροπή με είσοδο νέων παιχτών