MEDIA

Survivor: Η απάντηση του Βαλάντη για την ατάκα του στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (videos)

Survivor: Η απάντηση του Βαλάντη για την ατάκα του στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (videos)
Ποια ήταν η απάντηση του τραγουδιστή
Glomex

Survivor: Πριν αποχωρήσει ο Βαλάντης είχε ξεσπάσει σάλος στα social media μετά τα απαράδεκτα λόγια του στην Ευρυδίκη. Τι απάντησε σήμερα ο τραγουδιστής.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2) ο Βαλάντης, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε για την ατάκα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που οδήγησε στην αποχώρηση του από το Survivor.

«Μίλησα για κάτι που πιστεύω με τις δικές μου αρχές. Με αυτά που έχω μάθει στη ζωή μου, με αυτά που πιστεύω. Κυρίως για τη θρησκεία, εκεί αναφέρθηκα. Το αν πιστεύω εγώ ότι οι δοκιμασίες είναι για να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, δεν θα το απορρίψεις, γιατί τι έχουν πει στην ιστορία πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι είναι από την εκκλησία. Δεν μπορείτε να μου πείτε πως κάνω λάθος σε αυτό.

Αυτό που της είπα πολύ ήρεμα, γιατί αισθάνθηκα πολύ λύπη για τον τρόπο που φέρθηκε εκείνη τη στιγμή για τη σχέση. Ένιωσα ότι με πυροβολεί και θέλει να βγάλει σκάρτο ξαφνικά. Και λέω δεν φαίνεται να λες ψέματα και γύρισα με λύπη και της είπα ότι δεν την έκανε καλύτερο άνθρωπο η δοκιμασία», είπε ο Βαλάντης.

Survivor: Τα καρφιά του Βαλάντη για τη Μυριέλλα Κουρεντή

«Η Μυριέλλα μου είπε δύο φορές ότι έχει σχέση. Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι λίγο Έλληνας. Ο Έλληνας ο άνδρας, είμαι με τις παλιές αρχές, είμαι της πατριαρχικής σχολής. Όταν έμαθα ότι η Μυριέλλα έχει σχέση έξω, ενώ φλερτάρε με τον Γιώργο, μου γύρισε το μάτι. Δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε, ότι ζήλευα. Δε μου αρέσει σαν άντρας που είμαι να κοροϊδεύουν έναν άλλο άντρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαλάντης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Γυναικείος καβγάς στους Μαχητές και ανατροπή με είσοδο νέων παιχτών