MEDIA

Κάτια Ταραμπάνκο: Από το GNTM στο Survivor και το «χρυσό» συμβόλαιο με την ειδική ρήτρα του Ατζούν

Ταραμπάνκο
Η Κάτια Ταραμπάνκο

H Kάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στο Survivor με «χρυσό» συμβόλαιο και ειδική ρήτρα του Ατζούν

Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στο Survivor διψασμένη για τη νίκη, μιας και δεν κατάφερε να παίξει όπως ήθελε στον προηγούμενο κύκλο.

Το μοντέλο το οποίο μας συστήθηκε επίσημα μέσω του Gntm όπου και κέρδισε – κατά το ήμισυ – τον τίτλο του ριάλιτι μοντέλων και ήταν ένα πρόσωπο το οποίο δεν είχε ιδιαίτερες συμπάθειες στο σπίτι αφού πολλά κορίτσια θεωρούσαν ότι είναι ένα άτομο το οποίο μιλά πίσω από την πλάτη της. Όμως η Κάτια τις αγνόησε όλες, επικεντρώθηκε στον στόχο της και κατάφερε να φτάσει τελικά όπου και μοιράστηκε με την Άννα Μαρία Ηλιάδου το έπαθλο της πρώτης θέσης. Μετά, όλα άλλαξαν! Έγινε πρωταγωνίστρια σε καμπάνιες καλλυντικών, ανέβασε τον αριθμό των followers στο Instagram και άρχισε να εμφανίζεται σε εκπομπές και να ακούγεται περισσότερο το όνομα της.

Ο Ατζούν την ήθελε σαν τρελός

Όταν η παραγωγή του Survivor έβλεπε παίκτες για το περσινό παιχνίδι που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ, η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν το «σιγουράκι» του Τούρκου παραγωγού καθώς ήξερε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο θα του φέρει νούμερα. Όπως και έγινε! Ο κόσμος ενθουσιάστηκε με τις αγωνιστικές της ικανότητες και τον τρόπο που ήταν αποφασισμένη να κερδίσει το κάθε αγώνισμα! Αλλά κάτι η ασιτία, κάτι ένα αυτοάνοσο που έχει, την ισοπέδωσαν! Και έτσι οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να αποχωρήσει και η ίδια ήταν τρομερά στεναχωρημένη που αναγκάστηκε να αφήσει τον Άγιο Δομίνικο. Αλλά ο Ατζούν δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα.

Το Glam wars, τα δικά της καλλυντικά και ο δεύτερος «γύρος» στο Survivor!

H Κάτια Ταραμπάνκο έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε σε όλες τις εκπομπές για την εμπειρία της και αποφάσισε να κάνει μια συνεργασία την οποία λατρεύει. Έκανε τα δικά της καλλυντικά και δε σταματάτησε να προβάλλει όλα όσα δημιουργούσε στο Instagram. Παράλληλα, το OPEN της πρότεινε να κάνει μια εκπομπή που αφορούσε το μακιγιάζ αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν έγινε καλή δουλειά.

Και τότε ο Ατζούν βρήκε την ευκαιρία και την έφερε πίσω στο Survivor! Σύμφωνα με πολλές φήμες που κυκλοφορούν, η Κάτια θα παίρνει περίπου 10.000 ευρώ την εβδομάδα για τη συμμετοχή της στην ομάδα των Διάσημων και στο συμβόλαιο της υπάρχει ειδική ρήτρα αν τυχόν και αποχωρήσει οικειοθελώς! Αν αποχωρήσει με εντολή γιατρού θα λάβει το ποσό που έχει συγκεντρωθεί, αν όμως φύγει μόνη της τότε τα πράγματα αλλάζουν και δε θα λάβει τα χρήματα που έχει συμφωνήσει αλλά πολύ λιγότερα.

Περιμένουμε να δούμε τη «νέα της αρχή» στο Survivor!

Πηγή: debater.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.